15 / 05 / 2024

satış ekibi eğitimi

satış ekibi eğitimi

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Metropolist Yapı-DKY İnşaat- Metrowin Satış Müdürü Orçun Ayaz toplantıda satış ekiplerinin sattığı ürüne hakimiyetinin önemini vurguladı

Neşe Beyatlı: Masa pozisyonu ve satış ekibi sirkülasyonu önemli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan IMC Gayrimenkul Yönetici Ortağı Neşe Beyatlı toplantıda masa pozisyonun ve satış ekibi sirkülasyonuna değindi...

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Okullar uzatılacak mı? Yaz tatilinde okul olacak mı, telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak?

Okullar uzatılacak mı ve yaz tatilinde okul olacak mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki telafi eğitimi hangi şehirlerde olacak? İşte detaylar...

Bebek maması, atkı, bere, eldiven ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Türkiye'yi yasa boğan ve tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette  Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı.

Dadı furyası duyanları şok etti! 50 bin TL maaşla dadı aranıyor! Üniversite eğitimi şartı da yok! 

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken şimdi de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası gündeme geldi. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30 bin lira ile 50 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

ÇEDBİK Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek! 

Konut Tanıtım Eğitimi 16 Temmuz 2020 Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında ZOOM uygulaması üzerinden düzenlenecek...

Konut satışında eş onayı!

Küçükçekmece'de aile konutunu çekilen krediye teminat için ipotek göstererek icradan satılmasına sebep olan Gıyasettin Sezen'in eşi Bedriye Sezen'in açtığı satışın iptali davasında aile mahkemesi, eşin rızası bulunmadığı gerekçesiyle tapu kaydını iptali kararını aldı.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Endeksa Değişen Dünya’da Gayrimenkul Satışı ve İkna Yolları eğitimi 2 Nisan'da!

Endeksa’nın “Evde Kal” çağrısına uyup, onlineda devam etme kararı aldığı eğitimlerinin ikincisi 2 Nisan’da düzenlenecek.

satış ekibi eğitimi Haberi

satış ekibi eğitimi
Metropolist Yapı-DKY İnşaat- Metrowin Satış Müdürü Orçun Ayaz'ın konuşması:


Merhabalar Orçun Ayaz... Metropolist ve DKY İnşaat adına buradayım. Satış olunca konuşmaya başlayınca saatlerce konuşulabilir. Çok konu var. Ben kendimce şöyle yapardım... Bir kişinin satışa geçebilmesi için belli yüzdeler var. Kendimce yüzdelere bölerdim. Firmanın marka olması müşteri için yüzde 30, ofise geldiği zaman ofis güzel görkemli yüzde 20 oradan geliyor. Geri kalan kişi tamamen kişi odaklı satıcı odaklı tabii ki ofisler önemli ama siz istediğiniz kadar ofis yapın orada satıcınız çok çok önemli. Onun müşteriyle olan dialoğu. 


Aslında eğitim iyi aldıktan sonra olay basitleşebiliyor. Bir satıcının ne satarsa satsın konut ya da herhangi başka bir şey sattığı ürüne hakimse bunu zaten müşterisine yansıtabiliyorsa bence o zaten çok rahat bir şekilde başarılı olabilir....