19 / 05 / 2024

satış elemanı belgesi

satış elemanı belgesi

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever toplantıda satış ofisinin enerjisinden ve bu durumun müşteriye etkilerinden bahsetti

İŞKUR açıkladı! Türkiye’de en fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu...

İŞKUR'un 2023 İşgücü Piyasası Araştırması sonuçlarını paylaştı. En fazla açık iş olan 10 meslek arasında, makineci (dikiş), garson, satış danışmanı, ahşap mobilya imalat ustası, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, konfeksiyon işçisi, akaryakıt satış elemanı, ark kaynakçısı ve yük taşıma şoförü.

İnternet üzerinden emlak ilanı vermek artık yetki belgesi ile mi sınırlanıyor?

Kaçak emlakçılığı önlemeye yönelik olarak yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Artık internet üzerinden satılık daire ilanı yayınlamak isteyen emlakçılar için yetki belgesi alma zorunluluğu getirildi. Bu düzenlemeye uymayan emlakçılar ise cezalandırılacaklar. İşte detaylar...

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Kaybolan tapu nereden çıkarılır? Tapu belgesi olmadan satış yapılabilir mi?

Tapusu olan ve bu resmi belgenin kayıp edilmesi durumunda neler yapılmaktadır? Peki bu tapu belgesi nasıl bir öneme sahiptir. İşte tüm bu merak edilenlerin yanıtları!

Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi? Mirasçılık belgesi ile tapuda satış yapılır mı?

Miras kalan ya da kalacak olan mallara dair pek çok kişinin sorusu bulunmaktadır. O sorulardan en bilineni de mirasın devri ve satış işlemleridir. İşte detaylar!

Takyidat belgesi nedir? Takyidat belgesi nasıl alınır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde ismini çok fazla duyduğumuz takyidat belgesinin ne demek olduğu merak ediliyor. Takyidat belgesi nedir? Takyidat belgesi nasıl alınır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Maaşlara artış, Doktorlara vergi, 2/B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenleme! AK Parti'den bomba vergi paketi

AK Parti, TBMM'ye Hazine Taşınmazları ve KDV’ye ilişkin yeni teklif verdi. 41 maddeden oluşan teklife göre Yapı Kayıt Belgesi alınan yapıların üzerinde bulunduğu Hazine taşınmazlarının satışına ilişkin başvuru süresinin uzatılması ve peşin ödemelerde indirim yapılması öngörülüyor.

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

Rayiç bedel belgesi nasıl alınır?

Taşınmaz bir malın, güncel piyasa şartlarındaki alım satım bedeli olarak ifade edilen rayiç bedel bilgilerine nasıl ulaşılır? Rayiç bedel belgesi nereden alınır? Rayiç bedel belgesi nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO 10. Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek, Emlak Konut GYO 10. Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

TF Varlık Kiralama'nın 650 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

TF Varlık Kiralama tarafından yurtiçi piyasada, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 650 milyon TL'lik, 75 gün vadeli kira sertifikaları ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi başvurusu SPK tarafından onaylandı.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Emlakçı yetki belgesi nereden ve nasıl alınır?

Emlakçı yetki belgesini emlak ticareti yapacak kişilerin alması gerekiyor. Emlak alım satımında hizmet kalitesinin artırılması ve haksız rekabet ve kayıt dışılığın önüne geçilmesi için yapılan düzenleme sonrasında emlakçı yetki belgesi almaları şartı bulunuyor.

satış elemanı belgesi Haberi

satış elemanı belgesi
Beyaz İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İrfan Tüfeksever'in konuşması: 


91'den beri bu sektördeyim. Bahçeşehir projesinden başlayıp günümüze kadar geldik. Şimdi de Beyaz İnşaat'tayız. Ataköy Konakları da aynı şekilde o bünyedeydi. 11-12 senedir Beyaz İnşaat'ta faaliyet gösteriyoruz.


Satış ve pazarlama esasında iç içiçe bir olay. Esas önemli olan burada insanın satış ofisine geldiği zaman kendi evi gibi hissetmesi lazım. Bir rahatlama bir huzur. 


Bugün manava falan gittiğinizde elmaya bakıyorsun eğer sana kişi iyi bir ürün verdiyse uzakta bile olsa oraya gidip diyorsun ki oradan sen ver bana 2 kilo. O kişi seni arayıp buluyor nereye gidersen. Ama bir defa bir hata yaparsan gerek satışta gerek pazarlamada... O zaman diyor ki bu adam gelmez. 


Bu neye benzer futbol müsabakasında kaleci ve santrafor gibi... Kaleci o...