07 / 07 / 2024

Savranoğlu Grupun projesi İzmirpark AVM açılıyor

Savranoğlu Grupun projesi İzmirpark AVM açılıyor

Savranoğlu Grup, Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara tamamladığı İzmirpark AVM'yi 23 Ocak'ta açıyor. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sağlayacak AVM, sahip olduğu enerji verimlili sistemleri ile LEED Sertifikası'nı almaya aday.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri 5.90 milyar TL!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Projesi'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Bu kapsamda Saraçoğlu projesinin 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 5 milyar 90 milyon 654 bin 341 TL oldu. 

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Savranoğlu Grupun projesi İzmirpark AVM açılıyor Haberi

Savranoğlu Grupun projesi İzmirpark AVM açılıyor

İzmirpark'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Savraoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, 32 bin metrekarelik alana kurulan ve 13 bin metrekare ticari alana sahip AVM'yi kendi öz kaynaklarıyla yaptıklarım ve ayda 500 bin ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Bunlara ek olarak AVM'nin en önemli özelliklerinden birinin çevre dostu yeşil binalarla ilgili standartları belirleyen LEED sertifikası adayı olmasmı gösteren Savranoğlu, "İzmir Park 400 metrekarelik özel cam çatı tasarımı ile gün ışığının maksimum oranda alışveriş merkezine girmesine olanak veriyor. Bu sayede yüzde 50'ye yalan enerji tasarrufu sağlanacak. 


İlkbahar ve sonbaharda ise başka hiç bir enerjiye ihtiyacımız olmayacak. Bunun yatırım maliyetleri çok daha fazla ama sürdürülebilir bir yapı için bu maliyetleri göze alıp sistemi kurduk" dedi. 


15 milyon liralık ciro bekleniyor 


AVM Mağaza Kiralama Sorumlusu Şükrü Aslanyürek...