07 / 07 / 2024

sberbank citi

sberbank citi

Rus Sberbank’ın Citi’nin 650 milyon dolarlık kredi portföyüne, 800 milyon dolarlık mevduatına ve 22 ofisine sahip olacağı belirtildi...

Dünyaca ünlü dev bankadan dolar açıklaması!

ABD merkezli Citi Bankası, Türk Lirası'nın dolar karşısında daha da zayıflayacağı tahminini güncelleyerek, dolar/TL kurunda uzun pozisyon aldığını duyurdu. Banka, Merkez Bankası'nın faiz artırımına yönelik tutumunda da temkinli olabileceğini vurguladı. Dolar kuru ise son haftalarda yükseliş eğilimin

Küresel piyasalar yönünü pozitife çevirdi! Altın dolar ve borsada son durum!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, ABD'de beklentilerin üzerinde yavaşlayan enflasyondan sonra pozitif bir seyir izlerken, ABD'de JP Morgan, Wells Fargo, Citi Group gibi bankalar ve BlackRock'ın 2. çeyrek finansal sonuçları da yatırımcıların odağında olacak.

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Citi, dolar için rakam vererek alım önerisinde bulundu! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini 650 baz puan artırarak yüzde 8,50 seviyesinden yüzde 15'e çıkarması ile Citi'den dolar tahmini geldi ve alım önerisinde bulundu.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

ABD’li finans devinden son dakika açıklaması: Seçimden sonra Türkiye’ye 50 milyar dolarlık kaynak gelebilir!

Seçimlerden sonra makroekonomik istikrarın sağlanması halinde yabancı yatırımcı ilgisinin yeniden canlanacağı belirtiliyor. Citi Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Hafeez, seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla Türkiye’ye yatırımların artacağını söyledi.

ABD Merkezli dev banka açıkladı! Dolar 60 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bu rakama bakın!

ABD merkezli banka Citi Türkiye'de 14 Mayıs seçimlerinden yani yaklaşık 60 gün sonrası için dolar ile ilgili tahminde bulundu. Hemen bu rakama bakın!

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Bugüne kadar ki zamları unutun! Benzin ve motorine 'Aralık' tarifesi

Ekim ayında petrolün yükselmesi ve doların da zirveye çıkmasıyla akaryakıt fiyatları artmıştı. Motorine yapılan üst üste zamların ardından dün benzin fiyatı da yükseldi. Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili petrol fiyatı için Citi Research, yeni bir tahmin yaptı. İşte tüm detaylar...

En Büyük Rus Bankası Sberbank Avrupa Pazarından Çekildi...

Rusya’nın en büyük bankası olan Sberbank, ülkede yaşanan ticari - ekonomik krizlerle ve yaşanan nakit çıkışları sebebiyle Avrupa pazarından çekilme kararı aldı...

Vezir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vezir Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Citi tarafından kuruldu.

Rusya'da 60 milyon kredi kartının bilgileri çalındı!

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’ın müşterilerine ait 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgiler çalınarak satışa çıkarıldı. Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısıyla ilgili iç soruşturma başlatıldı.

Rusya'da konut kredi faizleri yüzde 10'un altına düştü!

Rusya’da Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası en büyük kamu bankası Sberbank da faizlerini düşürme kararı aldı.

sberbank citi Haberi

sberbank citi

Rus Sberbank'ın sahibi olduğu Denizbank’ın, nisan ayında Citi’nin Türkiye’nin bireysel bankacılık bölümünün satın alınması için anlaşma imzalaması "Sberbank Türkiye’de kökleşiyor" yorumlarına yol açarken Berkshire Advisory Group ortağı Aleksandr Artemyev, "Rus devlet bankası açısından en başarılı operasyonlardan biri olarak kabul ediliyor" dedi.


Rusya’nın Sesine göre, Rus Sberbank’ın Türkiye’deki varlığı olan kurumun böylece, Citi’nin 650 milyon dolarlık kredi portföyüne, 800 milyon dolarlık mevduatına ve 22 ofisine sahip olacağı belirtilirken Sberbank, satın alınan varlıkların toplam değerini henüz açıklamadı.


FİYAT "BÜYÜK OLASILIKLA 200-250 MİLYON DOLAR"


Bu arada, Berkshire Advisory Group ortağı Aleksandr Artemyev, de anlaşmanın, Sberbank’ın dünyaya yayılma stratejisine uygun olarak yapıldığını belirterek "Rus devlet bankası açısından en başarılı operasyonlardan biri olarak kabul ediliyor. Satın alımının değeri, büyük olasılıkla, 200-250 milyon dolar arasında seyrediyor. Çok adil...