06 / 05 / 2024

sdü yurt ve otopark projesi

sdü yurt ve otopark projesi

Süleyman Demirel Üniversitesi, kampüse yapmak istediği, sosyal tesis, yurt ve 5 katlı otopark projesi için imar planı tadilatı istedi. Isparta Belediye Meclisi önceki gün yaptığı toplantıda imar tadilatına onay vermedi...

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yurt ücretlerine yüzde 100 zam geldi! KYK yurtlarında yıllık oda fiyatı 5.700 TL oldu! 

Milyonlarca üniversite öğrencisi için kayıt dönemi başlarken, yurt ve ev ücretleri dudak uçuklattı. İstanbul'daki fiyatlar öğrencileri buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Ev kiralarına ve yurt fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını öncesinde 900 Türk Lirası olan konutların fiyatı 3 bin Türk Lirası'na kadar yükseldi. Öğrencilerin tamamı salgın sürecinde evleri ve yurtları boşaltırken şimdi döndüklerinde ne ucuza konut ne de boş yurt bulamıyor.

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Yener Selen tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

sdü yurt ve otopark projesi Haberi

sdü yurt ve otopark projesi


Süleyman Demirel Üniversitesi, kampüse yapmak istediği, sosyal tesis, yurt ve 5 katlı otopark projesi için imar planı tadilatı istedi. İsparta Belediyesi talebi kabul etmedi İsparta Belediye Meclisi önceki günkü toplantısında Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ) tartışmalara neden olan yurt, sosyal tesis projesi ve 5 katlı kapalı otopark projesi için imar tadilatı tabelini görüşerek karara bağladı. Belediye meclisi, üniversiteli yönetiminin tartışmalı projesine vize vermedi. 


'Öğrenci sayısı arttı* 


SDÜ Rektörlüğü, öğrenci sayısının artmasını gerekçe göstererek, Tıp Fakültesi Hastanesi yakınındaki eğitim alanının sosyal tesis ve yurt alanı olarak değiştirilmesini istedi. Rektörlük, Tıp Fakültesi yakınındaki başka bir alanda da 5 katlı kapalı otopark yapılması için imar planı değişikliği talep etti. 


Komisyon raporu Söz konusu değişiklik talepleri belediye meclisinin ekim ayının ilk toplantısında imar Komisyonu'na havale edildi. Komisyonda...