06 / 07 / 2024

SE İnşaat kuruluş

SE İnşaat kuruluş

SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülperi Ermuşat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 2 Haziran'da Şişli, H. Rıfatpaşa Mahallesi, Yavuz Sokak'ta kuruldu.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

SE İnşaat kuruluş Haberi

SE İnşaat kuruluş

SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülperi Ermuşat tarafından 10 bin TL sermaye ile, 2 Haziran'da Şişli, H. Rıfatpaşa Mahallesi, Y. Yavuz Sokak'ta kuruldu.


SE İnşaat Altyapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların altyapı, inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları, gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları, beton asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar,otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, camii, dispanser, sağlık merkezleri, ilkyardım tesisleri,...