25 / 07 / 2024

Sebahattin Mirhan

Sebahattin Mirhan

Arsem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mirhan, Enis Mirhan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Mahmutbey, İstoç Oto ve Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Mirsas İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsas İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerem Mirhan tarafından kuruldu.

Mirsan Yol Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsan Yol Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Melih Mirhan tarafından kuruldu.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Mirhan tarafından kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Sebahattin Mirhan Haberi

Sebahattin Mirhan

Arsem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mirhan, Enis Mirhan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Arsem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ    a.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçelerkapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak.  b.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma teknolojileri...