05 / 05 / 2024

seçim günü tatilciler tatilini bölecek mi

seçim günü tatilciler tatilini bölecek mi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gidip gitmeyecekleri merakla beklenen tatilciler, büyük oranda oy verme günü sandık başında olacak. Tur şirketlerine seçimin ilk turu 10 Ağustos ile ikinci tur tarihi 24 Ağustos için tatil talebi gelmediğini açıkladı..

Bakan Şimşek'ten kira vergi beyannamesi açıklaması: 21 bin TL'den fazla kira alan ev sahipleri için son gün 5 Nisan!

Kira geliri elde eden gayrimenkul sahiplerinin beyanname vermesi için son gün 5 Nisan olarak açıklandı. Bakan Şimşek'ten de son dakika kira vergi beyannamesi açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, altınf iyatları ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olanları şok eden o rakamlar...

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

Dolar/TL kurunda yükselişler devam ediyor. Analistlerden dolarla ilgili tahmin geldi. Seçim sonrası yani 31 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. İşte seçimden sonra doların geleceği seviye... 

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

seçim günü tatilciler tatilini bölecek mi Haberi

seçim günü tatilciler tatilini bölecek mi

Herkes merak ediyor seçim günü tatilciler tatilini bölecek mi? Tur şirketleri seçimin olacağı gün yoğunluğun düşeceğini belirtti.



Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa gidip gitmeyecekleri merakla beklenen tatilciler, büyük oranda oy verme günü sandık başında olacak. Tur şirketlerine seçimin ilk turu 10 Ağustos ile ikinci tur tarihi 24 Ağustos için tatil talebi gelmediğini açıkladı. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık da, "Sanki seçmenin tamamı tatile çıkacakmış gibi hava yaratılıyor. En fazla 100- 150 bin kişi bu dönemde tatilde olabilir" dedi.



Türkiye’de ilk kez halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı için seçmenlerin çoğunun tatilde olacağı tezini rakamlar yalanlıyor. ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, bu yaz dönemi tatiline ilişkin Aralık ayında erken rezervasyonların yapılmaya başlandığını ve tatilcilerin rezervasyonlarını yaparken Cumhurbaşkanlığı seçim tarihlerini dikkate aldıklarını söyledi.



SEÇİMLER...