05 / 05 / 2024

seçim sonrasında Konut sektörü

seçim sonrasında Konut sektörü

Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade ediyor...

Dolar füze gibi geliyor! Doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kuru seçim sonrasında, diğer seçim sonrası gibi olmasa da yükselmeye devam ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda ne olur? 

Sıfır arabaya parası yetmeyen yönünü ikinci ele çevirmişti! Kötü haber geldi! Fiyatlar o tarihten sonra uçacak

İkinci el otomobil piyasasında bir süredir devam eden durgunluk ve fiyat düşüşünün seçim sonrasında tersine dönmesi bekleniyor. 

Konut satışlarında yerel seçim durgunluğu!

Emlak sektörünün son açıklanan raporu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut satışlarının son 8 senenin en düşük seviyelerine indiğini ortaya çıkardı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri de umutların seçim sonrasına kaldığını kaydetti.

Seçimden sonra benzin fiyatları ve motorin fiyatları katlanacak: Akaryakıt fiyatları 50 TL'yi aşabilir! Zamlar kapıda!

'Seçim sonrasında benzin ve motorin fiyatları ne olacak?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Ekonomist Remzi Özdemir, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Seçim sonrası boş konut vergisi geliyor mu? Konutların gerçek değerini ev sahipleri ve müteahhitler belirlememeli!

Seçimlerden sonra en çok değişimin vergilerde olması bekleniyor. Bu vergilerden birinin de boş konut vergisi olabileceği gündeme geldi. İşte konut sektörünün seçim sonrası beklentileri...

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Konut ve otomobil almayı düşünenler seçimi beklemeli mi? Fiyatlar düşer mi?

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin, enflasyonu ve otomobil ile konut fiyatlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından seçim sonrasına ilişkin beklentilerini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri açıkladı. İşte o paylaşım...

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Dolar 28 TL olacak dedi, ortalık birbirine girdi!

Döviz kurlarındaki yükseliş, seçim sonrasında haftanın başında yeni bir rekor getirdi. Dolar, 26 TL'yi görerek tarihi bir seviyeye ulaştı ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş, endişe verici bir tahminde bulundu: "Dolar: 28'e doğru gidecek. Sonrasını daha sonra tartışalım..."

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! Bayram öncesi ikinci el otomobile yeni zam kapıda!

Seçim sonrasında yaşanan döviz kurundaki artış sıfır kilometre araç fiyatlarına zam olarak yansırken, ikinci el otomobil piyasasında da bu yönde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

seçim sonrasında Konut sektörü Haberi

seçim sonrasında Konut sektörü



Seçim maratonunun sona ermesiyle konut sektöründeki satışlarda fırsat dönemi başlıyor. Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte sektörde hareketliliğin gözlemleneceğini belirten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, önümüzdeki dönemler için konut satışlarında artış yaşanacağını ifade ediyor. 


Kış aylarının sona ermesi ve seçim döneminin de bitmesiyle birlikte inşaat sektöründe olumlu yönde gelişme ve satışlarda yüksek oranda artış bekleniyor. Kağıthane bölgesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Erol Altan, yerel seçimlerin bitmesinin ardından dolar ve Euro'nun düşmesi ve borsanın yükselmesiyle inşaat sektöründe canlılığının gerçekleştiğini belirterek, ev almak isteyenler için doğru zaman olduğunu şu sözleriyle belirtiyor. "17 Aralık'tan itibaren ülkemiz çalkantılı bir sürece girdi. Beraberinde başlayan seçim telaşıysa bu durumu tetikledi. 


Seçimler sürecinde yaşanan belirsizlik, yatırımcıyı beklemeye itti. 

Ancak seçim döneminin sona ermesi ve...