08 / 05 / 2024

seçimler konut kredisi faizlerini yükselttimi

seçimler konut kredisi faizlerini yükselttimi

Birçok bankanın konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi. Özel bir banka seçim öncesi haftası % 0.95'ten ev kredisi verirken dün bu oranı % 1.00'lara kadar yükseltti.

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut kredisi faizleri neye göre belirlenir?

Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen kişiler için sunulan bir kredi türü olarak bankalar tarafındnan sunulur. Bu kredi, bankaların belirlediği oranlarda farklı faiz planlarında seçenekler halinde sunulur. Konut kredisi faizleri belirli faktörler dahilinde değişken olabilir.

Konut kredisi faizlerinde sert yükseliş: 17 puan birden fırladı!

Seçimlerin ardından yeni ekonomi yönetimiyle birlikte yaşanan politika değişikliği konut kredisi faizlerinde sert yükselişe neden oldu. Konut kredisi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri yüzde kaç arttı? İşte güncel konut kredisi faiz oranı...

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Konut kredisi faizleri sallandı! Herkese ev aldıran dev formül!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faiz oranları zirveye koşuyor!

Konut kredisi faiz oranlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Güncel kredi faiz oranları yakından izleyen  vatandaşlar kendileri için en uygun seçeneğe ulaşmak istiyor. Peki konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredisi nasıl alınır? Şartları neler?

Nakit ihtiyacı olan ve taşınmaz almak isteyen vatandaşlar için konut kredisi cazip bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Peki konut kredisi nasıl alınır? Şartları neler?

Türkiye Finans'tan 0.74 faizle ilk üç ay ödemesiz konut kredisi fırsatı! 

Türkiye Finans, müşterilerine 0,74’ten başlayan kar payı oranları ile 120 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi sunuyor...

Konut kredisi kullanımı koronavirüse rağmen arttı!

Konut kredisi kullanımı faizlerdeki indirim ile coronavirüs salgınına rağmen yükselmeye devam ediyor. Kredili konut satışları bir önceki ay yüzde 24 artış gösterdi.

seçimler konut kredisi faizlerini yükselttimi Haberi

seçimler konut kredisi faizlerini yükselttimi

Birçok bankanın konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi. Uzun süredir durgun seyreden kredi faizleri bir anda yükseldi. Özel bir banka seçim öncesi haftası % 0.95'ten ev kredisi verirken dün bu oranı % 1.00'lara kadar yükseltti. Bir özel banka ise seçim öncesi ev kredi oranını % 0.94'ten seçim ertesi % 0.96'ya çıkardı.


Taşıt ve son kullanıcı kredilerinde de vaziyet değişik olmadı. Seçim öncesi % 1.65 olan taşıt kredisi % 1.85'e yükseldi. Tüketici kredilerinde de % 1.40 olan kredi faizi seçim ertesi % 1.65'e yükseldi.


Komisyonlarda Artış Yaşanıyor

Bankalar yalnızca kredilerde değil masraf ve komisyon oranlarında da yükselmeye gitti. Bankacılık kaynaklarından alınan bilgiye göre belirsizlik ortamının sürmesi durumunda nema oranlarının daha da artması beklenmekte . Hatta bazı bankaların kredi faizleri ve komisyon...