03 / 05 / 2024

seda sayan mahkemelik oldu

seda sayan mahkemelik oldu

SEDA Sayan, 2012’de oğlu Oğulcan Engin için satın aldığı Beyoğlu Pürtelaş Mahallesindeki White Mili Cafe’nin bulunduğu gayrimenkul nedeniyle mahkemelik oldu.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Ünlü yönetmen kiracısı ile mahkemelik oldu! Kira artışı yeterli değil!

Ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan Beyoğlu Cezayir sokakta bulunan dubleks dükkanını kiraya verdiği Arkeoloji Sanat Yayınları işletmecileri ile mahkemelik oldu.

Kiracısıyla mahkemelik olan ev sahibi yandı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten mahkemelerin kira davalarında 2025'e güven verdiğini söyleyerek, kiracısıyla mahkemelik olanları uyardı.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Depremin ardından 25 bin ağır hasarlı bina mahkemelik oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 11 ilde enkaz kaldırma ve tekrar ihya çalışmaları sürüyor. AFAD’ın son verilerine göre, bölgesinde aradan geçen sürede 135 bin binanın enkazı kaldırılırken, 25 bin ağır hasarlı binanın mahkemelik olduğu belirtildi.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ayan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

seda sayan mahkemelik oldu Haberi

seda sayan mahkemelik oldu

SEDA Sayan, 2012’de oğlu Oğulcan Engin için satın aldığı Beyoğlu Pürtelaş Mahallesindeki White Mili Cafe’nin bulunduğu gayrimenkul nedeniyle mahkemelik oldu. SİT alanı içerisinde yer aldığı öne sürülen bina üzerinde yapılan değişiklikler nedeniyle Sayan ile gayri-menkulde kiracı ve işletmeci olan 3 kişi hakkında dava...