03 / 05 / 2024

Sedat Teoman Gürsesli imar açıklamaları

Sedat Teoman Gürsesli imar açıklamaları

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli yaptığı açıklamada sektörün tekrar hareketlenebilmesi için belediyelerin yeni imar alanlar açması gerektiğini savundu. Sedat Teoman Gürsesli konuyla açıklamalarda bulundu...

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi kuruldu!

Hyper Item Mühendislik Danışmanlık Prodüksiyon Anonim Şirketi Sarıyer'de Onur Bulçak ve Teoman Gönen ortaklığında kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

Talipli İnşaat Petrol Plastik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talipli İnşaat Petrol Plastik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat İşlek tarafından kuruldu.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Berk tarafından kuruldu.

Sedat Teoman Gürsesli imar açıklamaları Haberi

Sedat Teoman Gürsesli imar açıklamaları


İnşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu 5 Ocak Gazetesi olarak mercek altına aldık. Bu konuları sorduğumuz Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli  arsa bedellerinin çok yüksek olmasının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirtti.



Sermayesini bağlamak istemiyor



Son dönemlerde inşaat sektörünün durgunluğu konusunda gazetemize önemli açıklamalarda bulanan Adana Müteahhitleri Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli  arsa maliyetinin yüksek olmasından yakındı. Gürsesli,  '' Ekonominin lokomotifi olan İnşaat Sektörü,  Adana'da dar boğaza girdi, bunun en büyük etkisi arsa bedellerinin çok yüksek olması var olan arsaların kat karşılığı yerine satılmasının tercih edilmesi. Müteahhittin elindeki sermayesinde arsaya bağlamayarak durumun geçmesini beklemektedirler.



Arsa üretilemediği için daire fiyatları yüksek



Arsa maliyetinin yüksek olması nedeniyle İnşaat maliyetinin yükseldiğini söylemek mümkündür. Son tüketiciler arsa üretilmediğinden daha yüksek maliyetlere...