29 / 04 / 2024

Seddar Yavuz kimdir

Seddar Yavuz kimdir

Muş Valisi Seddar Yavuz, Tekstil Kent Projesi’nin Eylül ayı sonu itibariyle tamamlanmasının planlandığını belirterek, minimum bin 500 ile 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini söyledi.

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Uşak'a 44 milyon liralık yatırım yapılacak!

Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de son yıllarda tarım alanında önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.Uşak Koordinatörlüğü'nce kabul edilen ve toplam 44 milyon liralık yatırımı kapsayan 27 proje için sözleşme imzalandı.

Seddar Yavuz: Uşak turizmden hak ettiği payı alamadı!

Vali Seddar Yavuz, "İlimiz, tarihi, kültürü, doğal ve turistik varlıklarıyla çok zengin. Uşak'ta bu zenginliğin ortaya çıkarılmasında ve layıkıyla tanıtılmasında yeni fikirlere ve projelere açığız" dedi

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da otel inşaatında yaşanan çökmede yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Yavuz Erkut kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yavuz Erkut oldu. Peki Yavuz Erkut kimdir? Yavuz Erkut hangi işlerde görev aldı?

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı ilçesinde olan heyelana ilişkin, "Şu ana kadar 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık, 22 bina, 31 konut ve bir cami maalesef yıkıldı." açıklamasında bulundu.

Ordu'da 166 konut taşınacak!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, geçtiğimiz Ağustos ayından bu zamana kadar 10 aylık süreç içinde ilçelerde sel veya heyelan afetleri sebebiyle 166 konutun nakline karar verildiğini açıkladı.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşlara kira yardımı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde heyelan riski nedeniyle evleri boşaltılacak vatandaşların kiralarının karşılanacağını, peşin olarak ödeme yapılacağını bildirdi.

Ordu'da riskli 17 bina tahliye edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 26 evin bulunduğu 17 bina, tahliye edildi. Vali Seddar Yavuz, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ordu'da riskli altındaki evler tahliye edilecek!

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Yavuz, risk altında bulunan yerlerin boşaltılması konusunda Kaymakam Demirel'e talimat verdi.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

Seddar Yavuz kimdir Haberi

Seddar Yavuz kimdir

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, eylül ayı itibariyle tekstil kenti kurmayı planladıklarını söyledi. 8 bin metrekare kapalı alana kurulacak ve minimum bin 500 ila 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini belirten Vali Yavuz, “İş adamları ile görüştük. Bu tabi kalkınma ajansı destekli ama kalkınma ajansı 3 milyon destekliyor. Bu yaklaşık 10 milyona mal olacak bir proje. Geri kalanını biz valilik olarak finanse etme gayreti içerisindeyiz. Bunu da finanse edeceğiz, bunu hükümetle de görüşüyoruz. Öyle ya da böyle eylül ayı sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Eylül ayında bu projeyi hizmete açarsak şayet, Muş’ta konuşulan bu işsizlikle ilgili 2 bin kişinin birden bire iş sahibi olduğunu düşünürsek bu Muş açısından, gençler açısından, hanımlar açısından önemli bir gelişme olacak” dedi.

Tekstil...