30 / 07 / 2024

Sefa Değirmen kim

Sefa Değirmen kim

Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, deprem konutları tapularını Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan genel kurul toplantısında dağıtacaklarını açıkladı.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! EYT'de tarih verildi! İşte ilk maaşların yatacağı gün

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi, verdiği aradan sonra Meclis Genel Kurulu'nda bütün partilerin oylarıyla kabul edildi ve artık yasa haline geldi. Şimdi ise, EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatacak? Kim hangi gün maaş alacak? soruları var. İşte sorularınızın yanıtları.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

EYT’de kadınlar için o şart kalktı! EYT’de son durum ne? Kim, ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan EYT’liler için emeklilik şartlarının ayrıntıları belirmeye devam ediyor. Peki kadınlar için hangi şart kalktı? Kim ne zaman emekli olacak?

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Ev satarken tapuya kim başvurur?

Ev satışı esnasında bazı sorular yöneltilmektedir. Onlardan biri de Ev satarken tapuya kim başvurur? şeklinde sorulan sorudur. İşte merak edilenler!

EYT’de son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için 8 yeni formül! Kim nasıl emekli olacak?

Milyonlarca insanın merak ile beklediği EYT çalışmaları netlik kazanmaya devam ediyor. EYT çalışmalarında 8 formül masada. Peki EYT kimleri kapsayacak? Kimler EYT’li olacak? EYT’de konuşulan 8 formül ne? İşte detaylar…

Sefa Değirmen kim Haberi

Sefa Değirmen kim

Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, deprem konutları tapularını Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan genel kurul toplantısında dağıtacaklarını açıkladı. Değirmen, okul yapımı için Milli Eğitime devrettikleri arsaya yapılacak okulun müdürlükçe Karşıyaka Mahallesi'ne kaydırıldığını belirtti


OTURMA İZNİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Sınırlı Sorumlu Merkez Afyonkarahisar Depremzedeleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Sefa Değirmen, İnaz sırtlarında yer alan 603 adet deprem konutları tapularını 2013 yılı içerisinde vereceklerini söylediğini hatırlattı. Sefa Değirmen, 2013'de kuraların çekildiğini, hak sahiplerinin konut yerlerinin belirlendiğini kaydetti. 2013 yılında inşaatlarda fiziki gerçekleşmenin yüzde 95 seviyesinde olduğunu söyleyen Değirmen; "İnşaatlarımızın 13 Ocak 2014 tarihinde geçici kabulü yapıldı. 

13 Ocak 2015 tarihinde ise kesin kabulü yapıldı. İnşaatlarımız tamamlandı. Şu anda 603 adet afet konutlarının tapuları kat irtifakı kurmak üzere tapuya verildi. Tapu Müdürlüğü'nde kat...