14 / 05 / 2024

Seferihisarda satılamayan arazi fiyatları

Seferihisarda satılamayan arazi fiyatları

Seferihisar Beiediyesi'nin satışa sunduğu turizm arazileri içinde yer alan Ürkmez'deki 4 bin metrekarelik alan, ilk bedelinin iki katına, 3 milyon 500 bin TL'ye yeniden satışa çıkarılıyor

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Konut satışlarındaki sert düşüş kira fiyatlarını nasıl etkiledi?

Konut satışlarında düşüş devam ediyor. Evini satamayan mülk sahibi evini kiraya veriyor. Satılamayan konutların kiralığa dönmesi ile birlikte kiralarda yüzde 25 gerildi.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Milli Emlak, o ilde yüzde 20 indirimli ve taksitli arazi satacak!

Kastamonu ili, Seydiler ilçesi, Seydiler Milli Emlak Şefliği tarafından bir arazi satılacak. Yüzde 20 indirimli ve taksitle satılacak arazi için 28 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Muğla’dan arazi almak isteyenlere müjde! Arazi satışı yapılacak!  

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Muğla merkezde yer alan bir araziyi satacağını açıkladı. Açık artırma usulüyle satılacak arazi için 23 Ocak 2024’te ihale düzenlenecek.

Milli Emlak o ildeki 18 araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor! Arazi sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Bolu Milli Emlak, Bolu ili, Merkez ilçesinde yer alan 18 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor! arsa ve arazi alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Merkez, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde yer alan 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

O ilde 8 taksitle 4 adet arsa ve arazi satılıyor! 200 bin TL'ye siz de alabilirsiniz! 

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 3 adet arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Seferihisarda satılamayan arazi fiyatları Haberi

Seferihisarda satılamayan arazi fiyatları

İzmir'de Seferihisar Belediyesi'nde satış kararı tartışma yaratan araziler alıcı bulamadı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in meclisten aldığı özel yetkinin ardından başlattığı satışların ilk dalgasında iki adet turizm alanı, geçtiğimiz ay toplam 26.6 milyon TL'ye satılmıştı. 


Ege'de Sonsöz'den Onur Deniz'in haberine göre belediyenin ikinci dalgada satışa sunduğu araziler ise talibini bulamadı. Başkan Soyer'in satış listesinde yer alan Sığacık Ekmeksiz Plajı arkasındaki arsalar 2015 yılının son haftası ayrı ayrı ihaleye çıkmış, toplam 7 milyon 500 bin TL'lik arsalar alıcı bulamamıştı. Sürecin ardından belediye arsalar için yeniden ihale tarihi belirlemiş, taliplere 9 taksit imkanı sunmuştu. 


Turizm tesis alanı

Listede yer alan bir diğer turizm arazisi de tekrar satışa çıkarılıyor. Ürkmez, Mersin Alanı Mahallesi'nde yer alan 4 bin metrekarelik arazi, 1 milyon 700 bin TL muhammen...