10 / 05 / 2024

Şefik Yaman öldü mü

Şefik Yaman öldü mü

Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin ünlü turizmcilerinden ve İzmirli Kürk Sarayı'nın sahibi işadamı Şefik Yaman hayatını kaybetti. Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliğini kendisi sürdürmüştü...

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya. Bu illerimizde yaşayanlar dikkat! O süre uzatıldı

Deprem bölgesindeki illerimizde yaşayan vatandaşları ilgilendiren flaş bir gelişme yaşandı. Deprem bölgesindeki illerimize yönelik yapılandırmaya ilişkin süre uzatıldı. İşte detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı!

Depremin 50. gününde Adıyaman'da 53 bin 830 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde yaptığı açıklamada 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içinde olduklarını söyledi.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Antalya Serik'te arazi kavgasının duruşması görüldü!

Antalya Serik'te akrabalar arasında çıkan kavgada Şefik Özkaya'nın tüfekle vurularak öldürüldüğü olaya ilişkin 2'si tutuklu, 8 sanıklı davanın ilk duruşması görüldü.

Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Şefik Yaman öldü mü Haberi

Şefik Yaman öldü mü


Kuşadası'nda 5 yıldızlı Adakule Oteli'nin sahibi olan 91 yaşındaki Şefik Yaman, oğlu Kasım Yaman'ın 2001 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle Adakule Oteli'nin işletmeciliği kendi sürdürmek zorunda kalmıştı. Bir dönem Öğer Tour'a, son olarak da Alkoçlar'a kiralanan Adakule Otel'in yanı sıra, torunu ile birlikte inşaat işleriyle de uğraşan Şefik Yaman, ismini moda sektörünün ünlü firması İzmirli Kürk Sarayı ile duyurmuştu. Şefik Yaman ayrıca, İzmir'de 19 Mayıs mağazalarını kurmuş, bu mağazaları daha sonra Ankara ve İstanbul' a açmıştı.


Mualla Yaman ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kuşadası'nın yetiştirdiği en önemli işadamlarının başında geliyor. Şefik Yaman, küçük oğlu Rıfat'ı 1990, Adakule Oteli'ni işleten büyük oğlu Kasım Yaman'ı da 2001 yılında kaybetmişti. Ölümü Kuşadası'nda, turizm ve iş camiasında büyük üzüntü yaratan Şefik...