29 / 07 / 2024

Şehrini Anlat

Şehrini Anlat

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi pozitif değişime katkı sağlayacak etkinliklerine devam ediyor

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Özgür Demirtaş 'toplanın anlatıyorum' diyerek dolardaki son durumu yorumladı! 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından ''toplanın anlatıyorum'' diyerek dövizdeki son durumu yorumladı! İşte Özgürtaş'tan dolar yorumu son dakika...

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüm vatandaşlara anlatılacak!

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için, vatandaşlara anlatılması amacıyla belediye tarafından  irtibat bürosu kurulacak.

17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kanal İstanbul'un imar planları ne anlatıyor?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'da çalışmalar hızla sürüyor. Peki Kanal İstanbul imar planları ne anlatıyor?

Elazığ depremi sonrası yardımlar ve çalışmalar video da anlatıldı!

İçişleri Bakanlığı'nca 24 Ocak'ta Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem sonrasında gerçekleşen çalışmalar ve yardımların anlatıldığı video hazırladı. Video da hasar tespit çalışmaları anlatıldı.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Ünlü rapçi Akon, Senegal'de kendi şehrini kurdu!

Senegal asıllı ABD'li rapçi Akon, köklerinin dayandığı ülkede 'Akon City' ismini verdiği kendi şehrini inşa etti. Yeni şehir Akon, 'Akoin' adıyla kendi dijital para birimine de sahip olacak...

Mustafa Destici: Kanal İstanbul projesi ve bütçesi detaylı şekilde anlatılmalı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Kanal İstanbul projesinin ve bütçesinin kamuoyuna detaylı şekilde anlatılmasını istedi...

Katkı Paylı Konut Kredisi müteahhitlere anlatıldı!

KOTO ve Ziraat Bankası arasında imzalanan 0,98 faiz oranlı Katkı Paylı Konut Kredisi protokolünün detayları müteahhitlere anlatıldı.

TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakan Yardımcısı İskandarov Erkin Buriyeviç ve heyetini ağırladı. Yapılan toplantıda TOKİ modeli Özbekistan heyetine anlatıldı.

Şehrini Anlat Haberi

Şehrini Anlat

Bu sene ilk defa olarak hayata geçirilen ŞEHRİNİANLAT Fotoğraf yarışması, Şehrin Taşıtları, Şehrin İnsanları, Şehrin mimarı yapıtları, şehrin sokakları kategorilerinden oluşuyor. 


Katılım Koşulları


Katılımcılar ‘’ ŞehriniAnlat ‘’ teması çerçevesinde ürettikleri fotoğraflarıyla yarışmaya katılabilirler. 


Daha once herhangi bir yerde ödül kazanmış fotoğraflar yarışmaya katılamazlar. Eğer dereceye giren fotoğraflar arasında yarışma süreci içinde veya sonrasında böyle bir durum tespit edilirse alınan ödül iptal ve iade edilecektir. Bu durum ödül almış olan/olmayan diğer katılımcılar açısından herhangi bir talep hakkı doğurmaz. 


Yarışmaya 1 kişi en fazla 5 fotoğraf ile katılabilir. 


Fotoğraflar JPG/JPEG uzantılı olmalıdır. Fotoğraflar kısa kenarı 50 cm ölçülerinde en az 1 mb dosya boyutunda olmalıdır. 


Fotoğrafların üzerinde saat, tarih ve ad soyad gibi yazılar olmamalıdır. 


Fotoğraflar [email protected] adresine gönderilecektir. 


Fotoğraflara isim ( rumuz ) verilirlen, İsim – Soyad, Rumuz...