06 / 05 / 2024

Sektörler Kurulu Üyesi Lemi Tolunay

Sektörler Kurulu Üyesi Lemi Tolunay

Las Vegas'a Türk mobilya, mermer, ev tekstili, halı ve seramik ürünlerin sergileneceği ticaret merkezi kurulacak...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Türk iş insanı Hakan Ünsal hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi ve genel müdür oldu? İşte Hakan Ünsal ile ilgili merak edilen her şey...

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Sektörler Kurulu Üyesi Lemi Tolunay Haberi

Sektörler Kurulu Üyesi Lemi Tolunay
Las Vegas'ta Türk mobilya, mermer, ev tekstili, halı ve seramik ürünlerin sergileneceği ticaret merkezi kurulması için çalışmalar yapılıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Sektörler Kurulu Üyesi Lemi Tolunay ve İbrahim Yılmaz, Las Vegas'a 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi. Giden heyet olumlu sonuçla...