18 / 07 / 2024

Selahattin Eyyübi Parkı nerede

Selahattin Eyyübi Parkı nerede

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bölgede 80 Bin metrekare üzerine kuracağı modern park'ta; Yürüme alanları, Koşu pisti, Süs havuzları, Fitness gurubu, Çocuk oyun gurubu, Oturma birimleri, rekreasyon alanları ve yeşil alanlar yer alacak.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Hakkari Yüksekova'da Emlak Danışmanlığı kursu verildi!

Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanverdi Yapı Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Şanverdi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Esenyurt, Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde kuruldu.

Ok Yatırım Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Ok Yatırım Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi, Onur Karapınar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Esenyurt, Selhaddin Eyyübi Mahallesi'nde kuruldu.

Eyyübiye Topdağı mahallesi sakinlerine park müjdesi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesinde yapılacak yeni park alanında incelemelerde bulundu, projeyle ilgili bilgi veren Ekinci, bölgeyi turizme kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki parklar düzenlenecek!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Aslan tarafından 200 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyübi Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temelini attığı 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında ve 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yenice Kapalı Spor Salonu'nun temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de 250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Selahattin Eyyübi Parkı nerede Haberi

Selahattin Eyyübi Parkı nerede


Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ahmet Yesevi Mahallesinde  80 Bin metrekarelik Selahattin Eyyübi Parkının temeli atılıyor.


Büyükşehir Belediyesinin bölgede 80 Bin metrekare üzerine kuracağı modern park'ta;  Yürüme alanları, Koşu pisti, Süs havuzları, Fitness gurubu, Çocuk oyun gurubu, Oturma birimleri, rekreasyon alanları ve yeşil alanlar yer alacak.


Bölgeye yeni bir imaj kazandırıp bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması vatandaşlarında  takdirini topluyor.


07 Ekim 2015 Tarihinde saat 15.00'da Ahmet Yesevi mahallesinde gerçekleştirilecek olan Temel atma  Törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.


Öte yandan Başkan Nihat Çiftçi,  Büyükşehir Belediye tarafından atılacak olan Temel Atma Törenine tüm Şanlıurfalıları davet etti.



Şanlıurfa Büyükşehir...