24 / 07 / 2024

Selçuk Büyükşehir Belediye meclisi

Selçuk Büyükşehir Belediye meclisi

2016 yılının ilk meclis toplantılarının birinci birleşimi yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2016 yılının ilk meclis toplantısının birinci birleşiminde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan orta gelirliye konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatleri arasında yer alan sosyal konut projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaparak, ilçe belediye başkanları ile potansiyel alanları belirlemek için görüşmelere başladıklarını dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir 12 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 385 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 63 bin 825 metrekarelik arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Selçuk Büyükşehir Belediye meclisi Haberi

Selçuk Büyükşehir Belediye meclisi

2016 yılının ilk meclis toplantılarının birinci birleşimi yapıldı. Komisyon üyelerinin belirlendiği ve gizli oyla gerçekleşen denetim komisyonu üyelerinin belirlendiği 2016 yılının ilk meclis toplantısının birinci birleşiminde konuşan Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, ortak akılla yapılacak olan çalışmalar ile 2016 yılında çok daha fazla yatırımların ilçeye kazandırılacağını söyledi. 


Halkın katılımının yüksek olduğu 2016 yılının ilk meclis toplantılarının birinci birleşiminde yeni yıl için güzel temennilerde bulunarak meclis gündemini açan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; "2016 yılı ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirsin. Tüm dünyanın sıkıntılardan arınarak 2016 yılının kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum" dedi. 


İLÇEMİZE KARŞI ÖNEMLİ SORUMLULUKLARIMIZ VAR 

Bu yılın Selçuk Belediyesi Meclisi için de huzurlu geçmesini ve bütün kararların oy birliği ile alındığı bir yıl olmasını dileyen Başkan Bakıcı;...