15 / 05 / 2024

Selçuk GÜMÜŞ

Selçuk GÜMÜŞ

İş kazalarını önlemek için işyerinde risk değerlendirmesi yapmayan veya yaptırmayan işverene her ay için ceza kesilecek...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi! Bakın dolar kuru hangi tarihte tam 60 TL olacak!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru bu yıl da yükselişine hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan yeni dolar tahmini geldi...

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Ekonomist Selçuk Geçer çıldırdı! Dalga geçtiler! Dolar 45 TL olunca bakalım ne diyecekler!

Ekonomist Selçuk Geçer sosyal medya hesabı X'ten dolar ile ilgili açıklama yaptı. 'Dolar 45 TL olacak dediğimde dalga geçtiler'' diyen geçer bu kişilere seslenerek '45 olunca bakalım ne diyecekler?'' diyerek tepki gösterdi. İşte o açıklama...

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar çok acil bu tarihe bakın...

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Selçuk GÜMÜŞ Haberi

Selçuk GÜMÜŞ

Yenilen İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile yürürlüğe giren risk analizi yükümlüğü 30 Aralık 2012 tarihi ile uygulanmaya başlandı. Kapıcı çalıştıran tüm apartmanlar ile işçi çalıştıran tüm işyerlerinin yapmakla yükümlü olduğu risk analizi, yapılmadığı takdirde ceza uygulaması ile karşımıza çıkıyor. 


Ocak ayında yapılması gereken zorunlu risk analizi yaptırmayana 3.234 TL, Şubat ayı için 4.851 TL ve yapılmadığı her ay için 4.851 TL cezası var. Bu rakam yılsonuna kadar yapılmadığında çok ciddi paralara tekabül ediyor. 

Eğitim Vermeyen İşyerine de Çalışan Başına 1.078 TL Ceza


30 Aralık 2012 tarihi itibari ile bir ceza uygulaması da eğitimle ilgili. Yasaya göre iş güvenliği ve sağlığı konusunda çalışanlarına eğitim vermeyen her iş yerine, çalışan kişi başına 1.078 TL ceza verilecek. 


Ender Mağazalarına İş Güvenliği Eğitimi


Türkiye genelinde bulunan 24...