07 / 05 / 2024

selçuk mahallesi niğde

selçuk mahallesi niğde

Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından tek tek tespit edilerek yıkılıyor. Evlerin yıkımı için mahalle sakinleri şikayette bulunmuştu...

Doları bilen adam Selçuk Geçer şimdi de emekli maaşını söyledi! Emekli maaşı tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, şimdi de emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Emekli maaşı ne kadar olacak? 

Dolar tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den şimdi de altın tahmini geldi! 

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi de flaş bir altın tahmini geldi. Peki Selçuk Geçer altın fiyatlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

Selçuk Geçer'den ÖTV yorumu!

Ekonomist Selçuk Geçer, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘otomobillerde matrah düzenlemesi’ne esprili bir paylaşımla tepki gösterdi.

Dolar Kahini Selçuk Geçer yine yanıltmadı! Ne dediyse çıktı! Kemerleri bağlayın! İşte dolar tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı açıklanmadan önce tahminde bulunan Dolar Kahini, faiz oranının önceden bildi. Her dediği çıkan Selçuk Geçer, şimdi de doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte dolar bu kadar olacak.

Dolar Kahini Selçuk Geçer doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı! Böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Dolar Kahini Selçuk geçer, doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Bu açıklama daha önce ne görüldü, ne de duyuldu. Elinde dolar olanlar hemen bakın bakmayan bin pişman olur...

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Yüksek kehanetleriyle adından söz ettiren Selçuk Selçuk Geçer yeni bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti. Analistlerden peş peşe açıklama gelirken Selçuk Geçer`de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı geldi. Dolar bu dönemde zirve yapacak.

Ekonomist Selçuk Geçer doları olanları tir tir titretti! Dolar değer kaybedecek diyerek olacakları peş peşe açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer son dakika dolar ile ilgili değerlendirmelerine devam ediyor. Selçuk Geçer'den doları olanları tir tir titretecek bir açıklama geldi.

Dolar kahini Selçuk Geçer neyin fırlayacağını neyin çakılacağını açıkladı!

Selçuk Geçer, evi ve arabası olanlara uyarılarda bulunarak, doların gidişatı için de tarihi uyarılar yaptı.

Dolar Kahini Selçuk Geçer asgari ücret için rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! Küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolardaki 50 TL tahmininden sonra şimdi de asgari ücret için rakam verdi. Verdiği rakamı görenler küçük dilini yutacak. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu...

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

selçuk mahallesi niğde Haberi

selçuk mahallesi niğde


Niğde’de uçucu madde bağımlılarının barındığı harabe evler tek tek tespit edilerek yıkılıyor.


Selçuk Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde bulunan ve madde bağımlıları tarafından mesken tutulan evler, Niğde Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.


Niğde’nin 34 bin nüfuslu en büyük mahallesi olan Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, madde bağımlısı gençlerin mesken tuttuğu bütün harabe evlerin yıkılacağını söyledi.


Selçuk Mahallesi’nin en prestijli mahalle olduğunu belirten Ünal, mahalle sakinlerinin güvenliğini ve huzurunu sağlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek şunları dedi: “Selçuk Mahallesi bin evler parkının karşısında kullanılmayan gece kondu da tinerciler barınıyordu. Bu tinercilerin akşam ve sabahları halkın önüne geçerek tehdit edip para istiyorlardı. En son hadisede de bir iki bayanın önüne geçmişler. Bunun üzerine mahalle sakinlerinin şikâyetleri üzerine belediyemize haber verdik. Bu gecekondunun ortadan kaldırılıp halkın rahatlığı...