08 / 05 / 2024

Selçuk Özdağ boğaz içi üniversitesi açıklaması

Selçuk Özdağ boğaz içi üniversitesi açıklaması

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması: Doları tutuşturacak hamleye çok az kaldı!

Dolar kurunda yükselişler milim milim devam ederken Selçuk Geçer'den tarihi zirve açılaması geldi. İşte Geçer'in dikkat eden açıklaması... 

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde az miktarda dolar olanlara da seslenerek, ”Sakın satmayın” uyarısında bulundu.

Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu: 'Fırtını kapamızda'

Döviz kurları için ülkeyi felaketin beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların artmasıyla birlikte vatandaşın büyük bir kayıp yaşayacağını dile getirdi.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

Selçuk Geçer, dolar kurunun yıl başında en az 25-30 TL bandında olacağını söyledi.

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Geçen hafta 18 lira seviyesini aşan dolar/TL kuru yeni haftaya 17,93 TL seviyesinden başladı. Dolar açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı ve '' bekleyin görün bakalım, olacak mı olmayacak mı?'' dedi. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Selçuk Belediyesi hamam ve dükkanları kiraya veriyor!

Selçuk Belediyesi'nin mülkiyetinde olup boş durumdaki 7 adet taşınmaz 10 yıl süreyle, olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecek...

Selçuk Özdağ'dan büyükşehirlere demokrasi meydanı önerisi!

AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ/PDY Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, büyükşehirlere 'demokrasi meydanı' kurulmasını önerdi.

Selçuk Özdağ Manisa'daki projeleri anlattı!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, birçok yatırım için bakanlıkların kapısını aşındırdıklarını ve Manisa için çalıştıklarını söyledi. Özdağ, sağlıktan turizme, spordan eğitime kadar birçok yatırımın müjdesini verdi.

Selçuk Özdağ: Engelli yaşam merkezleri kuracağız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisa'da Hasan Türek Anadolu Lisesi 9. Sınıf'ta okuyan bedensel engelli öğrenci Hasan Kıran'a akülü araç hediye etti.

Selçuk Özdağ'dan Manisa'ya yatırım sözü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Manisa'da 100'e yakın yatırım olduğunu ve hepsinin tamamlanacağını açıkladı, Özdağ göletlerin ve barajların yapıldığını da belirtti...

Beykonak Evleri Kavacık'ta 950 bin USD'ye daire! Boğaz manzaralı!

Kavacık Otağtepe'de yer alan Beykonak Evleri'nde boğaz manzaralı dairelerin fiyatları 950 bin USD ile 3 milyon USD arasında değişiyor...

Boğaz Köprüleri ve 8 otoyol 25 yıllığına özelleştiriliyor!

Boğaz köprüleri ve 8 otoyolun işletme haklarının 25 yıllığına özelleştirilmesine 5 konsorsiyum başvurdu

Selçuk Özdağ boğaz içi üniversitesi açıklaması Haberi

Selçuk Özdağ boğaz içi üniversitesi açıklaması

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

Boğaziçi Üniversitesi'nin Polonezköy'de inşa edilecek yeni kampüse taşınacağına yönelik iddialar sosyal medyada konuşuluyor. Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; Rektörlük, “İddialar doğru değil” dedi. Üniversitenin 1.672.106 metrekarelik arazisinin değerinin 3.6 milyar dolar olduğu ifade edilirken, iddialara ilişkin konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ise şunları kaydetti:

MEVCUT KİŞİ BİR FİGÜR: Kanaatimce mevcut kişi, mayınlı araziyi temizlemek için kamuoyunun önüne atılan bir figür. Tüm bu kavga gürültü bittiğinde gerekli tüm tasfiyeler yapıldıktan sonra, zaten yetersiz biri olan bu şahsın yerine görece daha kabul edilebilir ve popüler biri getirilecektir.

O ARAZİ KABUSLARI OLUR: Hikayenin sonunda Boğaziçi Üniversitesi, şimdiki yerinden güya daha...