20 / 07 / 2024

Selçuk Özdil yalıtım

Selçuk Özdil yalıtım

Dünyada toplam enerji tüketiminin ortalama yüzde 40'ı binalardan kaynaklanıyor. Türkiye'de binalar AI yüzde 25 yapım esnasında, yüzde 75 de kullanım esnasında enerji harcıyor. Bu enerjinin çok büyük bir kısmı fosil yakıtlardan elde ediliyor.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Isı yalıtımı içten mi dıştan mı?

Binalarda ısı yalıtımı işlemi, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek için yapılıyor. Peki, ısı yalıtımı içten mi dıştan mı yapılmalı?

Yapılarda yalıtım doğru kullanılmıyor!

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından Çevik Uraz Konferans Salonu’nda “Yapılarda Yalıtım Sorunları ve Çözümleri” konulu konferans düzenlendi.

Yalıtım yaz aylarında da enerji tasarrufu sağlıyor!

Eryap Grup, 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir gelecek için; yaşanan iklim değişiklikleriyle birlikte önemi iyice anlaşılan ısı yalıtımı konusunun sadece soğuk günler için değil, sıcak günler için de gerekli olduğuna dikkat çekti.

Isı yalıtımı binanın hangi kısımlarına uygulanır?

Kış aylarında soğuk havanın ısı kaybına neden olmasını; yaz aylarında ise sıcak havanın iç mekanda ısı artışına neden olmasını önlemek için ısı yalıtımı yapılıyor. Peki, ısı yalıtımı binanın hangi kısımlarına uygulanır?

Isı yalıtımının faydaları nelerdir?

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımının faydaları nelerdir?

Elit Royal Residence ısı yalıtımı farkını ortaya koyuyor!

Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle en soğuk bölgelerinden Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence da fark yaratan ısı yalıtımı sayesinde sakinlerine adeta bahar havası yaşatıyor...

Selçuk Aktepe: Yalıtım lüks değil zorunluluk!

İstanbul’da 1998 yılında kurulan Nimeçatı, İstanbul Zeytinburnu ve İkitelli’deki şubeleri ve Çorlu Borsa Meydanı’ndaki deposuyla yalıtım sektörüne hizmet veriyor.Selçuk Aktepe, yalıtımın lüks değil zorunluluk olduğunu müşterilerine söylüyor.

Yalıtım raporuna göre, evler rutubet ve soğuk altında!

Eryap A.Ş.'nin, TNS Araştırma Şirketine yaptırdığı, "Türkiye'de Yalıtım" konulu araştırmada, Türkiye'de yalıtım konusunda konutlarda yaşayanların sıkıntıları ve binalar hakkında mevcut durum ile ilgili önemli sonuçlar ortaya çıktı.

Kızılay Etimesgut'taki arşiv binasına yalıtım ve çevre düzenlemesi yaptıracak!

Kızılay, Ankara Etimesgut'taki Türk Kızılayı Etimesgut Yerleşkesinde bulunan Arşiv Yönetimi Müdürlüğü binasının yalıtım ve çevre düzenlemesini yaptıracak

Bennu Gerede'nin Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi Santral İstanbul'da!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, Blue'Safe Mavi Kale ortaklığıyla hazırladığı "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisinde enerji tasarrufuna dikkati fotoğrafla çekiyor

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

İzosis, yalıtımı yeni ARGE çalışmaları ile güçlendiriyor!

Sektöre hazır sıvalı yalıtım levhalarında dört kenarda binili kilitli sistem ile gizli dübel detayını kazandıran İzosis, yüzey kaplama kimyasıyla da farklı bir ürün geliştirdi

Selçuk Özdil yalıtım Haberi

Selçuk Özdil yalıtım

Enerji gündemindeki önemini koruyan "sürdürülebilirlik", en basit haliyle "bugünün ihtiyaçlarını karşılarken gelecek kuşakların olanaklarını kısıtlamamak" şeklinde tanımlanıyor. Ancak dünyanın kendini yenileme kapasitesinin her yıl daha erken dolmasıyla, alarm zilleri devreye giriyor. 


"Şu anda, gelecek yılın kaynaklarını harcıyoruz" hatırlatmasında bulunan Çedbik Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil, "Biz bu dünyayı gelecek kuşaklardan ödünç aldık. Oysa şimdi, kelimenin tam anlamıyla sermayeden yiyoruz. Bırakın gelecek kuşakları, kendi yaşam süremizden çalıyoruz. Acil önlem almazsak, iflas edeceğiz. Ve bildiğimiz şekliyle her şey, yine bizimle birlikte sona erecek" dedi. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Paneli'nden çıkan son raporun, yaşanan sorunların tamamen ve kesinlikle insan kaynaklı olduğuna işaret ettiğini söyleyen Özdil, şöyle devam etti: "Tarımdan endüstriye, inşaattan ulaşıma; insanın yaptığı her şey karbon salınıma neden oluyor. 


Saldığımız sera gazları atmosferi...