07 / 05 / 2024

selçuk UNESCO Dünya Miras Listesine mi girecek

selçuk UNESCO Dünya Miras Listesine mi girecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Efes Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Miras Listesi'ne adaylığına ilişkin, bu konuda seferberlik ilan ettiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için son kez uyardı! Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için son kez uyardı. Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu...

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Yüksek kehanetleriyle adından söz ettiren Selçuk Selçuk Geçer yeni bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti. Analistlerden peş peşe açıklama gelirken Selçuk Geçer`de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı geldi. Dolar bu dönemde zirve yapacak.

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykuları kaçacak! Selçuk Geçer art arda rakam verdi! Bu açıklamaya kulak verin!

Elindeki doları bozdurmayı düşünenlerin uykularını kaçıracak açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer peş peşe hem tarih hem rakam verdi. İşte detaylar...

selçuk UNESCO Dünya Miras Listesine mi girecek Haberi

selçuk UNESCO Dünya Miras Listesine mi girecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 3 Haziran'da yapılacak oylamada Selçuk'un (Efes) listeye dahil edileceğini bildirdi. 


Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Selçuk ve Torbalı ilçelerinde parti teşkilatları ile belediyeleri ziyaret etti. 


Selçuk Belediyesi'ni ziyaretinde belediye başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Çavuşoğlu, ilçenin merkezi hükümetle arasında uyum yakalamasıyla aradan geçen 1 yılda büyük bir değişim içine girdiğini, sorunlarının çözülmeye başlandığını ifade etti. 


Bakan Çavuşoğlu, bunda Selçuk'un sorunlarının Ankara'ya daha etkin şekilde iletilebiliyor olmasının büyük rolü olduğunu anlattı. 


Selçuk'un yerel yönetim değişikliğiyle uluslararası arenada da kendini çok daha iyi tanıtabildiğini, sesini duyurabildiğini  vurgulayan Çavuşoğlu, bu noktada Efes Antik Kenti'nin yıllardır sürüncemede olan UNESCO Dünya Miras Listesi adaylığında sona gelindiğini kaydetti. 


Çavuşoğlu, bu konuda hem bakanlığının hem Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hem de UNESCO Daimi Temcilciliği'nin adeta...