29 / 04 / 2024

Selim Bora biyografi

Selim Bora biyografi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora kimdir? Selim Bora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Bora, ne zamandan beri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Bora...

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Türk inşaatçılara Moldova'da yatırım fırsatı!

Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, Başkan Erdoğan'a Moldova’da hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Bora, Türk yatırımcıların bölgede 350 milyon dolarlık projeye imza attıklarını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirildi!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 9 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler dün büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 55 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kıtaların birleşmesine 55 metre kaldı. Son 3 tabliyenin üretimiyle bağlantı yolları, tünel ve kavşak çıkışları için çalışmalar sürüyor.

Selim Harbiyeli kimdir?

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçildi. Peki, Selim Harbiyeli kimdir? İşte Selim Harbiyeli..

İMO Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli oldu!

İMO olan İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi'nin 12 olağan genel kurulu yapıldı. Selim Harbiyeli yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Oda Başkanları ile İMO üyeleri katıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Selim Atasoy: Kayseri´de konut piyasası durgun!

Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy Kayseri´deki konut fiyatlarını değerlendirdi. Atasoy, Kayseri´de konut piyasası durgun olduğunu belirtti ve ''2016 yılı da emlakçılar için çok iyi olmadı'' dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Ağustos'ta açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Neler Oluyor” programına konuk oldu. Yıldırım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Ağustos ayında yollarıyla beraber açılacağını müjdeledi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de dönüşüm kaçınılmaz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, her geçen gün hem nüfus hem de potansiyel olarak büyümekte olan Mersin'de artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İnşaat mühendisleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde!

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, 1408 metre uzunluğu ile dünyanın raylı sisteme sahip en uzun asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenledi.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Selim Bora biyografi Haberi

Selim Bora biyografi

Selim Bora kimdir?

1969 yılında doğan Selim Bora, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Amerika’da Alfred Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Bora, İngilizce, Fransızca, Rusça bilmektedir.


İş hayatına 1992 – 1993 yılları arasında Ferronics Şirketi’nde Kalite Geliştirme Sorumlusu olarak başladı. 1993 yılında Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş.’ye İş Geliştirme Müdürü olarak adım atan Bora, 

sonrasında aynı şirketin Rusya biriminde Bölge müdürü olarak görev aldı. 


1996 – 1997 yılları arasında Skora İç ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu, daha sonra ise Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş.’de 2 yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevinde bulunmuştur. 


Selim Bora kariyerini Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak sürdürmektedir.


Üyelik Tarihi Üyelikler  

2006’dan beri Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi...