12 / 05 / 2024

Sel­ma Er­geç ulus evini dekore ediyor

Sel­ma Er­geç ulus evini dekore ediyor

Ün­lü oyun­cu Sel­ma Er­geç ile Can Ya­yın­la­rı'nın sa­hi­bi Can Öz ev­li­lik ka­ra­rı al­dı. Ulus'ta bir ev tu­tup de­ko­re et­tir­me­ye baş­la­yan çift, yaz ay­la­rın­da dü­ğün ya­pa­cak.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Selçuk Geçer 'dolar düşüyor yorumlarına itibar etmeyin' dedi! Yeni rekor için sinyal verdi!

Dolar yorumları ile bilinen ve dolarla ilgili dedikleri çıkan ekonomist Selçuk Geçer, geçmişteki faiz artırımlarının dolar kurunu frenlediğini söyledi ve yeni rekorlar için sinyal verdi. 

Antalya’daki kiracılardan ‘Barınamıyoruz’ isyanı!

Türkiye’nin büyük kentlerinde kira fiyatları artışı yüzünden ortaya çıkan barınma krizi gün geçtikçe büyüyor. Bu kapsamda, Antalya’da kurulan Kiracılar Dayanışma Platformu, geçtiğimiz haftalarda TBMM’ye giderek 36 maddelik çözüm önerilerini milletvekillerine iletti.

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tunç Eröge tarafından kuruldu.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

İPhone yeni tasarıma mı geçiyor! İPhone 16 nasıl tasarıma sahip olacak?

iPhone 14 Pro serisinde tasarım değişikliği yapan teknoloji devi Apple'ın bir sonraki tasarım değişikliğini İPhone 16 modellerinde yapması bekleniyor.

Mavi Jeans’ten yeni yılın ilk sürprizi! Beklenen Kış İndirimi başladı! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’in seçili ürünlerinde hem online’da hem de mağazalarda geçerli kampanyada, kadın ve erkek kategorilerinde yüzlerce ürün yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla satışta.

Stoklar tükenmeden cam temizleme makinesi hediyeli Karcher ürünlerinden alın! İşte Karcher 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Karcher temizlik makinelerinde hediyeli ürün günleri başladı. 30 Eylül'e kadar geçerli olan fırsat için acele edin. Cam temizleme makinesinin hediye edildiği kampanya sadece online mağazada geçerli. İşte, Karcher 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dolar 60 lira mı oluyor? Paranın kokusunu bilen ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Tarihleri tek tek duyurdu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları 60 lirayı göreceği iddialarına net yanıtlar vererek, yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı açıkladı! Duyanlar inanamadı! Hemen bu flaş rakama bakın!

Resmi YouTube kanalı üzerinden sık sık çektiği videolar ile piyasalara ilişkin bilgilendirmeler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz gün yeni bir video daha çekerek çarpıcı tahminler yaptı. Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı da açıkladı. İşte detaylar...

Dolar 20 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun Ağustos ayının sonunda ne kadar olacağını açıkladı ve yıl sonu tahmininde bulundu. İşte detaylar...

Dolar 70 lira olacak! Ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Yatırımcılar ve vatandaşlar tedirgin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 18 lira bandında seyir etmesi ile birlikte öngörülerine devam etti. Geçer’in açıklamaları yatırımcıları tedirgin ederken vatandaşlarda ise paniğe sebep oldu. İşte detaylar…

Sel­ma Er­geç ulus evini dekore ediyor Haberi

Sel­ma Er­geç ulus evini dekore ediyor
Ün­lü oyun­cu Sel­ma Er­geç ile Can Ya­yın­la­rı'nın sa­hi­bi Can Öz ev­li­lik ka­ra­rı al­dı. 1,5 yıl­dır bir­lik­te olan Er­geç ile Öz'ün dü­ğü­nü, ede­bi­yat ve si­ne­ma dün­ya­sı­nın ün­lü isim­le­ri­ni bu­luş­tu­ra­cak.


Ulus'ta bir ev tu­tup de­ko­re et­tir­me­ye baş­la­yan çift, yaz ay­la­rın­da dü­ğün...