03 / 07 / 2024

Sema Topal Şekerci

Sema Topal Şekerci

İdekli İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Merve Topal, Mustafa Topal, Sema Topal Şekerci tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık tarihinde kuruldu

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci arsalarına taşınabilir ev yaptırdı!

Oyuncu Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci izole tatil yapmak için kendilerine ait arsalarına mobil ev yerleştirdi.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Ünlü çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla'daki evlerinin kapısını gazetecilere açtı...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci İzmir'de ev yaptırdı!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti şehrin stresinden kurtulmak için doğaya kaçtı. Ünlü çift, İzmir'de tek katlı bir taş ev yaptırdı. 

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Sema Şimşek'ten apartmanlarına giren hırsıza mektup!

Eski manken Sema Şimşek, üç gün içinde iki kez apartmanlarına giren hırsıza mektup yazdı

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sema Group Gayrimenkul Gıda Cafe İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amer Salahıeh tarafından kuruldu. 

Sema Topal Şekerci Haberi

Sema Topal Şekerci

İdekli İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Merve Topal, Mustafa Topal, Sema Topal Şekerci tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık tarihinde kuruldu. 


İdekli İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;konut işyeri sanayi tesisleri altyapı ve üstyapı inşaatları apartman otel hastane her türlü bina inşaatları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İdekli İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Saray Mahallesi, Sanayi Caddesi, Özentaş Sanayi Sitesi B Blok...