16 / 05 / 2024

Semiramis Pekkanın evini kim kiralayacak

Semiramis Pekkanın evini kim kiralayacak

İlk kez 2001 yılında Ömer Karacan aracılığıyla ülkemize gelen top model Naomi Campell, Bodrum'da ev arıyor. Alternatifler arasında Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki dillere destan lüks villası da var...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Kardeşler devredilmiş gayrimenkulde hak iddia edebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının evini kendisine sattığını belirten okuyucu, tapuda intifa hakkı sahibinin babası, malikin kendisinin olduğunu aktardı. Okuyucu, babasının vefatı dairenin mülkiyetinin kendisine geçip geçmeyeceğini sordu. 

Kardeşlerin mirastaki saklı payı nasıl belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda babasının hayattayken borçlandığını belirten okuyucu, evine haciz konulmasına karşın evini kardeşine devrettiğini aktardı. Kardeşin evleneceğini ve eve ihtiyacı olduğunu, evden çıkmalarını söylediğini aktaran okuyucu hakkı olup olmadığını sordu.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Bugünün evini yarına bırakma!

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne? Ev alacakların ilk tercihi olan konut kredisi nasıl çekilir, şartlar ne? İşte detaylar ve vadesine göre kredi hesaplama...

İsrail güçleri Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın evini yıktı!

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa Koruma Müdürü Fadi İleyyan’ın işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan evini ruhsatsız olduğunu öne sürerek yıktı.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Semiramis Pekkanın evini kim kiralayacak Haberi

Semiramis Pekkanın evini kim kiralayacak

Top model Naomi Campell, Bodrum'da ev arıyor. Alternatifler arasında Semiramis Pekkan'ın Türkbükü’ndeki dillere destan lüks villası da var.


İlk kez 2001 yılında Ömer Karacan aracılığıyla ülkemize gelen İngiliz top model Naomi Campbell son iki yıldır düzenli olarak ziyaret ettiği Bodrum'da ev bakıyor. Konakladığı otelde hem detoks hem de tatil yapan Siyah Panter lakaplı model bir sonraki gelişinde kendi evinde kalmak istediğini söyleyince, aralarında Pelin Akad’ın da olduğu dostları seferber oldu. Campbell'a önerilen evlerden biri de Semiramis Pekkan'ın Türkbükü'ndeki  villası. 2 katlı, 200 metrekarelik villa, Ayşe Özyılmazel-Ali Taran evliliğinin gerçekleştiği villa olarak da biliniyor. 


Orkun Bulut/...