15 / 05 / 2024

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Murat Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

1.3 milyon kişi borcunu ödeyemeyerek yasal takibe düştü!

Açıklanan rakamlara göre borcunu ödeyemeyen ve bankaların takibine düşen vatandaşların sayısı giderek daha da artıyor. Geçen sene 1.3 milyon kişi kredi ya da kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düştü.

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü giderek düşen vatandaşlar çareyi kredi kartlarına yüklenmekte buldu. Açıklanan rakamlara göre kredi kartı borçları 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı. 

Yatırım yapan olmazsa kiralayacak ev de olmaz! Türkiye'de kısıtlananlar, konut yatırımını yurt dışında yapıyor!

Kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra düşen satışlar da son günlerde sık sık gündem oluyor. Peki konutta arz nasıl artar, fiyatlar nasıl düşer? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Deprem korkusu karavan ve tiny house taleplerini artırdı! 

Deprem korkusu vatandaşların tiny house ve karavanlara olan talebini artırdı. Depremle yüzleşen vatandaşlar daha dayanıklı ve taşınabilen karavanlara yönelmeye başladı.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

7.500, 7.800, 8.000, 8.500 ... 10.000 TL maaş alan emekliler dikkat! İşte yeni zamlı maaşlara hemen bakın!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olan vatandaşlar, Temmuz'da açıklanan yüzde 25 zamın ardından maaşlarının ne kadar arttığını öğrenmek istiyor. Derlediğimiz tabloda, 7.600 TL'den başlayarak 10.000 TL'ye kadar değişen maaşlar için artış miktarlarını bulabilirsiniz.

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

CarrefourSA'dan bomba indirim! Raflar bu kampanya ile boşalacak

Gereksinim listesinin en başlarında gelen tuvalet kağıdına yapılan büyük oranlı zamların akabinden CarrefourSA bomba bir indirim gerçekleştirdi. 12'li tuvalet kağıdının satış ücreti sadece 54 TL'ye geriledi. Bu indirimle alakalı ayrıntılar merak konusu oldu. 

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Haberi

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat

Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Murat Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Şen Yapılar Yapı Elemanları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...