10 / 05 / 2024

Şengül Hoşkan

Şengül Hoşkan

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Sabancı Holding 2023 yılında kan kaybediyor!

Sabancı Holding, 2023 yılında kan kaydetti. 2023 yılının ilk çeyreğinde 6,09 milyar TL kar elde eden holding, geçen yıla göre yüzde 26 geriledi. İşte detaylar!

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Faizlerle ilgili karar değişikliği! Artık Cumhurbaşkanı Kararı ile…

Faizlerle ilgili karar değişti. Bu alınan karar 5801 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile çıkarıldı. İşte detaylar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Emlak sektöründeki fiyat artışı nasıl önlenebilir?

TÜGEM Sakarya İl Başkanı Suat Tunçlar emlak piyasasındaki fahiş fiyat yükselişinin önüne nasıl geçebilecegi hakkında açıklamalar yaptı.

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Şengül Hoşkan Haberi

Şengül Hoşkan

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.


Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamek,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek,bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.5-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.6-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak.7-Yurtiçinde ve yurtdışında resmi...