08 / 07 / 2024

Şenol Yavaş

Şenol Yavaş

Seya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Yavaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Katip M.Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Scy Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scy Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Yavaş tarafından kuruldu.

Powell, faiz artırımında yavaşlama için tarih verdi!

ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Başkanı Jerome Powell, faiz artırımında yavaşlamanın Aralık ayında başlayabileceğini söyledi.

FED'in faiz artış hızı gelecek aylarda yavaşlayacak!

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, para politikasının şahin seviyelere yaklaşmasıyla önümüzdeki aylarda faiz artırımlarının hızının yavaşlayacağını söyledi.

ABD'den gelen iyimser veri Fed'i yavaşlatacak mı? Fed yeni faiz kararını ne zaman açıklayacak?

ABD'de enflasyon verisinin beklentilerin altında gelmesi, ABD Merkez Bankası Fed'in faiz artırımında yavaşlayacağı ve sıkı para politikasını gevşeteceği beklentilerini artırdı.

İnşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi! 

“Hazır Beton Endeksi” 2022 Eylül Ayı Raporu yayımlandı. Raporda yer alan verilere göre; inşaat sektörü son çeyreğe yavaşlayarak girdi. İşte raporda yer verilen o açıklamalar...

Fed'den bir son dakika açıklaması daha! Yavaşlama ya da durma olmayacak

Piyasalarda "Fed yavaşlayacak ve dolar güç kaybedecek beklentisini" çürüten bir açıklama daha geldi. Fed Üyesi Waller agresif olmaya devam edeceklerini çünkü enflasyon ya da ekonomik görünümde hedeflenen noktadan çok uzak olduklarını ifade etti.

Çin’den bir faiz indirimi daha! Ekonomik yavaşlamaya karşı gardını aldı!

Yavaşlayan ekonomik göstergeler ve emlak sektöründe borç kriziyle karşı karşıya kalan Çin, kilit faiz oranlarını düşürdükten sonra kredi standardı olarak kabul edilen gösterge faiz oranını da düşürdü.

Dolar 18 TL'yi devirirken 'Hızlı gittik yavaşlayabiliriz' mesajı ortaya çıktı! Oysaki...

Dolar/TL aralık ayından bu yana dün 18 TL'yi devirdi. Doların bu yükselişinde ABD'den gelen açıklamalar ve FED'in kararları etkili oldu. Doların bu kadar hızlı yükselmesine karşılık FED'ten ''Hızlı gittik yavaşlayabiliriz'' mesajı ortaya çıktı...

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Şenol Babuşcu, “Dolar 25 TL’yi aşacak mı?” sorusu için tarih verdi!

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, enflasyonun yükselişinin durdurulamaması halinde doların çok hızlı bir şekilde yükselmeye devam edeceğini söyledi ve tarih verdi

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, benzin ve motorin fiyatlarının akıbetine ilişkin araç sahiplerini daha da üzecek yorumlarda bulundu.

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Şenol Yavaş Haberi

Şenol Yavaş

Seya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Yavaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Katip M.Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu. 


Seya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizm sahasında halen geçerli ve ileride yapılacak ve geçerli olacak kanun, tüzük, yönetmelik ve tebliğ gibi mevzuat çerçevesinde ticari, sınai ve mali konularda yurt içinde ve dışında aşağıda açıklanan uğraşı konularda ticari ve sınai faaliyetlerde bulunmak şirketin amacını oluşturmaktadır. 2.Turistik otel, motel, kamp yerleri, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, hastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa...