19 / 05 / 2024

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi, Nuri Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan'da Başakşehir, Giyim Sanayi Sitesi'ne kuruldu.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın...

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Türk tarımının öncü kuruluşu Türk Traktör, Tarlam Cepte mobil uygulamasını akıllı telefonları üzerinden indirip bilgilerini doğru şekilde giren çiftçilere T540 traktörün yanı sıra römork, manuel dümenleme kiti, pulluk, Türk Traktör bakım kiti ve New Holland maketi kazanacak. Türk Traktörün kampanya

Türk Traktör’den özel seri! Sadece 50 çiftçi sahip olabilecek! İşte Case Farmall 110A 110 Eylül 202 fiyat listesi

Türk Traktör 1 milyonuncu üretimini Case Farmall 110A ActiveDrive4 özel serisi ile taçlandırdı. Özel seriye sadece 50 çiftçi sahip olabilecek. Case Farmall AD 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Haberi

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi, Nuri Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 

Şentürk Vidanjör Nakliyat ve Atık Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Nakliyat -Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru,uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler,  çekici,motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını  yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir  bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek.-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu...