05 / 05 / 2024

Serdal Adalı tjk

Serdal Adalı tjk

İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı inşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında iş yapıyor. Peki, Serdal Adalı kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı?

Kira bedelleri adalıları evinden etti! Evsiz kalanlar arabalarda yaşıyor!

Kira bedelleri, dünya genelinde büyük sorun haline geldi. Kiraların en çok etkilendiği yerlerden biri de İspanya’nın parti adası olarak bilinen Ibiza’da oldu. Adada yaşayanlar kira bedelleri yüzünden arabalarda yaşamaya başladı. 

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki hipodromlar afetzedelerin hizmetine açıldı

Türkiye Jokey Kulübü deprem nedeniyle at yarışlarını iptal ederken bölgedeki 4 hipodromu da depremzede vatandaşların hizmetine açtı. TJK ayrıca geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı.

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Adl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adl Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Ömer Adalı tarafından kuruldu.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kut tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Serdal Adalı tjk Haberi

Serdal Adalı tjk

Serdal Adalı kimdir?

Serdal Adalı, 1964 yılı Adana doğumlu. İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı. 


Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır.


21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.


Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.


TJK 3 kentte yeni hipodrom...