10 / 05 / 2024

Serdar Ortaç kira

Serdar Ortaç kira

"Maddi durumum basına yansıdığı gibi kötü değil" diyen şarkıcı Serdar Ortaç, "Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" dedi.

Son Uyarı! Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan kira geliri elde eden vatandaşlara verginin son tarihinin 1 Nisan olduğunu hatırlatarak ''Kira gelir beyannamenizi vermeyi unutmayın'' diyerek uyardı. 

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Meclis'te fahiş kira tartışması! Orta sınıf ve beyaz yakalılar kiralarını ödeyemeyecek halde!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tartışmalara neden olan fahiş kira bedelleri, Meclis gündemine de geldi. Milletvekilleri fahiş kiralar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da kira fiyatları 4 yılda yüzde yüzde 961 arttı!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) konut fiyatlarındaki artışa ilişkin raporunda orta ve düşük gelir grubunun ev sahibi olmasının imkansızlığı dikkat çekti. Rapora göre 2019’dan bugüne İstanbul’da en çok kira artışı yüzde 961’le Üsküdar’da gerçekleşti.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira uyuşmazlıklarına arabulucu geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarında orta yol bulunamayınca ev sahibi ve kiracı davalarının sıklaşması yargının iş yükünü artırdı. Konuyla ilgili son dakika açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...

Kira artışları enflasyon oranlarına yenik düştü!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarını kaleme aldı. Hızalan yazısında kiraların enflasyona yenik düştüğünü belirtti.

Serdar Ortaç vasiyetini ilk kez açıkladı! Bakın serveti ne kadarmış...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini ilk defa açıkladı. İşte 40 milyon değerinde evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın vasiyeti...

Serdar Ortaç: Chloe evime haciz koydurdu!

Maddi anlamda zor zamanlar geçiren Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın evine haciz koydurduğunu dile getirdi.

İzmir'de ağır hasarlı binalar için 13 bin lira taşınma ve kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ağır hasarlı binalarda ev sahibi olanlara 13 bin lira taşınma ve kira yardımı, yine ağır hasarlı binalarda 5 bin lira kiracılarımıza taşınma ve kira yardımı, orta hasarlı binalarda 5 bin lira taşınma yardımı veriyoruz" dedi.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi!

İlk-orta dereceli okullar yüz yüze eğitime açılırken, üniversitelilerin tüm tepkisine rağmen yüksek öğretim kurumlarının açılmama nedeninin perde arkasında yurt sorunu olduğu öğrenildi. Kira masrafları 500'ü aşkın öğrenci yurdunu iflasa sürükledi...

Serdar Ortaç kira Haberi

Serdar Ortaç kira

Sabah gazetesi yazarı Tuba Kalçık bugünkü yazısında Serdar Ortaç'ı kaleme aldı. İşte Kalçık'ın o yazısı...


Koronavirüs salgını nedeniyle konserlerin iptal olması, sanatçıların gelirlerini ciddi ölçüde etkiledi.
Serdar Ortaç da bu isimlerden biri. Ben de hem yaşadığı bu zorlukları, hem hakkında çıkan diğer haberleri sormak için Serdar Ortaç'ı aradım.
"Maddi durumum basına yansıdığı gibi kötü değil" diyen Ortaç, ödemelerinin çok olduğunu, bu yüzden de zorlandığını belirtti.
"Çalışanlarımın maaşları var, ailemin sorumluluğu var, kira da ödüyorum" diyen Ortaç, sözlerine şöyle devam etti:
"Halkbank'tan kredi de çekmiştim ama Allah razı olsun yöneticilerimizden, onlar sayesinde kamu bankasından aldığım kredim Haziran'a kadar ertelendi. Bankaya dilekçe verdim ve kredimi ertelediler. Aynı özveriyi özel bankalardan da bekliyorum. Müşterilerine böyle yaklaşmaları gerekiyor. Başkan Erdoğan'ın özel bankalara eleştirisine...