29 / 04 / 2024

Serenay Akyol

Serenay Akyol

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reforms Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sancar Akyol tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Emirler Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emirler Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Akyol tarafından kuruldu.

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Makina İnşaat Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edip Ertan Akyol tarafından kuruldu.

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nuri Akyol tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Serenay Akyol Haberi

Serenay Akyol

Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serenay Akyol ve Muzaffer Yaşar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.


Poliol Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) STRATEJİK TEKNOLOJİ VE SÜREÇ YÖNETİMİ a-) Şirket, süreç analizi ve süreç iyileştirme, Performans ve işlev analizi, Fikri haklar yönetimi,Teknoloji yol haritası geliştirme, Proje geliştirme ve yönetimi  yapabilir. b-) Şirket , İleri Mühendislik ile Tasarım, İstatistiksel süreç yönetimi, Bilgisayar destekli tasarım, üretim ve mühendislik, Modelleme ve simülasyon, Prototipleme,Deneysel geliştirme, Hata türleri ve etkileri analizi (FMEA) Pazar analizi ve yeni pazarlara giriş stratejileri,Finansal kaynaklara erişim, Ürün konumlandırma, Markalaşma, Değer önerisi yönetimi işlerini yapabilir. c-) Şirket,AB Projeleri  danışmanlığı, yazımı ve yönetimi, Kalkınma Ajansları  projeleri danışmanlığı, yazılımı ve...