07 / 05 / 2024

serender ev turizm

serender ev turizm

Artvin Belediyesi tarafından Artvin Borçka Karayolu'nun 10. kilometresinde bu yıl içinde yapımı tamamlanan Serender Evler turizmde yeni trend oldu...

İstanbul’da eşyalı ev dönemi artık bitiyor!

Büyükşehirlerde özellikle Airbnb sistemi ile kısa süreli ya da turizm amacı ile kiralanan eşyalı ev dönemi artık sona eriyor. Buna göre, yeni sistem ile ne gibi değişiklikler olacak işte ayrıntılar...

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

Ev sahipleri dikkat! İzinsiz konut kiralayana 100 bin TL ceza kesilecek!

Konutlarını turizm amaçlı kullanmak isteyen ev sahiplerinin artık daha dikkatli olması gerekiyor. Meclis'te kabul edilen kanunla beraber konutunu turizm amaçlı kullanmak isteyenlerin izin belgesi alması zorunlu olacak. İşte detaylar...

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Kureısh Gaıtukıev ve Taşkın Oğuz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkinci Ev Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Can Demir, Muhammet Sayit Can ve Şerif Can Kındıroğlu ortaklığında kuruldu.

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Tatile gelen turist Türkiye’de 'ev'leniyor!

Antalya, Bodrum, Çeşme gibi turizm şehirlerinin dışında İstanbul ve İzmir’i gören turistler, hem yatırım hem de yaşamak için bu kentlerde ev almaya başladı. Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı Dr.Ali Gökçiler, turizm sezonunun açılmasıyla talebin daha da artacağını söylüyor.

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sımeon Ivanov Metodıev tarafından kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin en değerli tatil yerlerinde ev fiyatları arttı!

GABORAS,‘Türkiye Yaz Turizm Bölgeleri Konut Değer Endeksi’ raporunu açıkladı. Rapora göre Türkiye’nin en değerli tatil beldesi; Bozcaada oldu. Bölgede yazlık ev fiyatları metrekare bazında yaklaşık 11 -12 bin TL olarak seyrediyor.

serender ev turizm Haberi

serender ev turizm

Turizmde yeni trend Serender Evler oldu. Artvin Belediyesi tarafından Artvin Borçka Karayolu'nun 10. kilometresinde inşa edildi. Ahşaptan yöresel mimari ile yapılan Serender Evler turistler tarafından çok güzel...