06 / 05 / 2024

sergi

sergi

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile BüyükÇekmece Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Kapılar" adlı resim sergisinin açılışı Sarı Köşk'te gerçekleştirildi.

Marmara Forum, A Human Adventure sergisine ev sahipliği yapıyor!

Marmara Forum Expo Center'da “NASA: A Human Adventure” sergisi açıldı...

TİKA, Afganistan'daki Ulu Cami'nin sergi salonunu restore etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Herat Koordinatörlüğünce, Afganistan'ın batısında yer alan Herat vilayetindeki tarihi Ulu Cami'nin sergi salonu baştan aşağı restore edildi.

Avcılar Belediyesi Tahtakale'de fuar ve sergi alanı yaptırıyor!

Avcılar Belediyesi, Tahtakale Mahallesi'nde İrtifak/İntifa hakkı: Fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı vb. alanların işletilmesi işi için ihale düzenliyor...

Vehbi Koç’un evi özel bir sergi ile ziyarete açıldı!

Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un, yaz aylarında ailesiyle birlikte ikamet ettiği Sarıyer'deki Büyükdere Evi ilk kez bir sergi ile ziyarete açıldı. 

Keçiören’in ilk sergi salonu tamamlandı!

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapımını yakından takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu bugün resmen açılıyor...

Kendine Has Sergi Mahall Bomonti İzmir'de!

İstanbul Deniz Müzesi’nden sonra İzmir’e taşınan “Kendine Has Sergi” Tarihi Bomonti fabrikalarının dünden bugüne hikayesini aktaran özel koleksiyonlardan toplanarak hazırlanıyor. 

Yeşilköy fuar ve sergi alanı imar planı askıda!

İBB, Yeşilköy Mahallesi'nde fuar ve sergi alanına ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Mahall Bomonti Sanat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de çok özel bir sergi sanatseverlerle buluştu.

Avcı Architects, Avrasya Tüneli Müzesi ile sergi algısını değiştiriyor!

Avcı Architects tarafından yapılan Avrasya Tüneli Müzesi, son teknoloji anlatım teknikleriyle sergi algısına yenilik getiriyor.

Antalya Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi tamamlandı!

Kepez Belediyesi tarafından yapılan içerisinde 2 bin kişilik çok amaçlı salonun olduğu Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi'nin iç tefrişat çalışmaları bitti.

sergi Haberi

sergi

Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür V. Naşit Oskay, Büyiikçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz ve öğrencilerinin de katıldığı sergiye vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 



Anadolu kültüründe önemli bir yeri var 

Serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kültür ve sanata önem veren deneyimli bir belediye başkanı olduğunu. Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte bir sergi açmış olmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek; "Serginin teması olan kapılar bizim kültürümüzde çok önemlidir. Felsefi olarak da kapıların Anadolu kültüründe önemli bir yeri var. Bu nedenle böyle bir serginin ilçemizde açılmasından dolay mutluluk duyuyorum" diye konuştu. 



"Başkan Akgün'e teşekkür" 

Sergi hakkında bir açıklama yapan Biiyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmenlerinden ressam Yavuz Deniz,...