28 / 04 / 2024

Serhat Çeker kimdir

Serhat Çeker kimdir

Serhat Çeker, Edirne'de emlak sektörünün son yıllarda yükselen bir grafik yakaladığını belirterek artık emlakta tercih edilen bir bölge olduğunu ifade etti.

Serhat Çeker: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Edirne Emlakçılar Derneği Başkanı Serhat Çeker, gayrimenkul sektöründe zaman zaman dalgalanmaların yaşanan bir dönemden geçildiğini söyleyerek, gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu belirtti.

Trakya'da daire fiyatları artıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, demir fiyatlarındaki artışın konut fiyatlarında kısmi bir artışa neden olduğunu bildirdi.

Serhat Çeker: Bahar inşaat sektörüne iyi gelecek!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bu yıl konut satışlarının artacağını belirtti. Çeker, baharın sektöre iyi geleceğini söyledi.

Serhat Çeker: Konut sektörü hareketlenecek!

Trakya Emlakçılar Odası Başkanı Serhat Çeker, Başbakan Binali Yıldırım’ın konut kredisi kullandırma oranlarının yüzde 75’ten yüzde 80’e çıkarıldığı açıklamasını değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü sorunlarından kurtulacak!

Edirne Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Serhat Çeker, yeni yasayla 'bekara ev yok' diyen emlakçılara 15 bin TL para cezası uygulanmasını desteklediklerini söyledi.

Edirne'deki sahte emlakçılara dikkat edilmeli!

Edirne Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 3 yılda bir yapılan genel kurul seçimlerinde, sektördeki sahte emlakçılara yönelik önemli konulara değindi.

Emlakçılardan kirada ‘Yüzde 25’ sona ersin talebi!

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada 2022 yılında hayata geçen, 2023'te de 1 yıl uzatılan konutlarda yüzde 25 kira artış oranı uygulamasının, bu yıl uzatılmadan kaldırılması gerektiğini söyledi.

Konutta 2024 nasıl geçecek?

Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker 2024 yılı ile ilgili ümitsiz konuşarak "2024 yılında yine beklentilerimiz yüksek değil, 2023 yılından daha kötüye bile gidebilir" dedi.

Burak Latif Latifoğlu ne zaman idari yargı hakimi oldu? Şeker GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Burak Latif Latifoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman idari yargı hakimi olarak çalıştı? BDDK’da ne iş yaptı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Burak Latif Latifoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serhat Çeker: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Edirne Emlakçılar Derneği Başkanı Serhat Çeker, gayrimenkul sektöründe zaman zaman dalgalanmaların yaşanan bir dönemden geçildiğini söyleyerek, gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu belirtti.

Konut fiyatları yükselecek mi?

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, 2018 yılında beklenmedik şekilde artan konut fiyatlarını değerlendirdi. Çeker, bu yıl konut fiyatlarında önlerini göremediklerini ancak faizler yükselişe geçerse fiyatlarında yükseleceğini dile getirdi. 

İmar barışı Edirne'de konut fiyatlarını artırdı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker yaptığı açıklamada imar barışından sonra, Edirne'deki konut fiyatlarının değerinde artış yaşandığını belirtti.

Edirne'de kiralık ev kalmadı!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, bölgedeki emlak sektörüyle ilgili konuştu. Çeker, Edirne'de kiralık ev sıkıntısının yaşandığını söyledi. 

Edirne'de ev fiyatları arttı!

Edirne’de emlak fiyatları yükselişte. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, son 2 yıldır Edirne’de artan emlak fiyatlarını değerlendirdi. 

Trakya'da daire fiyatları artıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker, demir fiyatlarındaki artışın konut fiyatlarında kısmi bir artışa neden olduğunu bildirdi.

Serhat Çeker kimdir Haberi

Serhat Çeker kimdir

Emlak sektörü son yılların yükselen trendi olarak göze çarpıyor. Özellikle konutların ve arsaların yatırım amaçlı satın alınması ulusal basına da yansıdı. Ulusal basında çıkan emlak sektöründe en karlı iller istatistiğinde Edirne de üst sıralarda yer alıyor.  Serhat Çeker, bunun nedeninin Edirne'nin sahip olduğu bazı cazibe özellikleri olduğunu ifade ediyor. Çeker, Edirne'nin son yıllarda göç alan bir şehir olduğunu belirterek emeklilerin ve öğrencilerin yöneldiği bir il haline geldiğini belirtiyor. Şehrin huzurlu, sakin bir yer ve Avrupa kenti olmasının bunda etken olduğunu söyleyen Çeker, şunları kaydetti: "Edirne eskiden göç veren bir ildi. Şimdi göç almaya başladı. Edirne genellikle emeklilerin tercih ettiği bir şehir oldu. Rahat ve huzurlu illerden bir tanesi. Edirne'mizde her geçen gün öğrenci sayısı da artıyor. Bunun sonucunda da konut...