23 / 07 / 2024

Serkan Ferah

Serkan Ferah

Maison Pera Turizm Limited Şirketi, Serkan Ferah, Fatih Sağır, Tolga Çavuşoğlu, Özden Cimilli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi'nde kuruldu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çopur, Galip Ahmet Alpat ve Haki Dalkılıç ortaklığında kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Üsküdar Ferah Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, Ferah Mahallesi, 2461 ada, 5 parsel ( Eski: 1, 2, 3, 4 ) ve kısmen tescil dışı alan ile Kısıklı Mahallesi, 38 ada, 75 parsel ve 38 ada, 72 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferah Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Taşkın tarafından kuruldu.

Serkan Ferah Haberi

Serkan Ferah

Maison Pera Turizm Limited Şirketi, Serkan Ferah, Fatih Sağır, Tolga Çavuşoğlu, Özden Cimilli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Maison Pera Turizm Limited Şirketi iş konusu; a.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Yazlık evlerin kiraya verilmesi faaliyeti,  Kendine ait veya kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan daha kısa süreli olarak konaklama işlerini yapar.  b.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin  rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.        c.         Şirket her türlü bilardo...