05 / 05 / 2024

Serkan Gülmez

Serkan Gülmez

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

Networks Gayrimenkul Yatırım Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Networks Gayrimenkul Yatırım Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Serkan Gülmez, Behzat Şimşek, Bilal Emre Çapkın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları İzolasyon Seramik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gülmez tarafından kuruldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülmez Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gülmez tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlateri İnşaat Taahhüt Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Fatih Gülmez tarafından kuruldu.

Serkan Gülmez Haberi

Serkan Gülmez

Behzat Şimşek, Emre Çapkın, Serkan Gülmez tarafından kurulan Networks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.


Profesyonel Satış&Pazarlama ekipleri,  gayrimenkul projelerinde sıkı bir rekabet ortamının yaşandığı günümüzde, gayrimenkul şirketlerinin en büyük yardımcısı oldu. Projelerin kısa sürede, hızlı ve yüksek cirolu satışını sağlamak isteyen şirketlerin yolu, son dönemde konusunun uzmanı genç bir ekiple kesişti. 3 yıllık geçmişinde İstanbul’da 6 farklı projede görev alarak, ayrı ayrı başarı hikâyeleri yazan Networks Grup; NEF, Bakırcı Yapı, Aziz Yapı, 24 Gayrimenkul, S Yapı gibi ünlü şirketlerin satış ve pazarlama partneri oldu.

1.700 Konut Satışı, 470 Milyon TL’lik Ciro

İnşaat firmalarına proje satış hizmeti, satış eğitimi, proje geliştirme ve pazarlama konusunda danışmanlık veren Networks Grup, 3 yılda 1.700 konut ve 50...