28 / 04 / 2024

Sertan Ünal biyografi

Sertan Ünal biyografi

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sertan Ünal, Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Ünal, yeni görevine Ekim 2015’te başladı.

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Optimum Yaşam Merkezi Bahar Ünal İletişim ile anlaştı!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından kurulan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı büyümeye devam ediyor.Bahar Ünal İletişim Optimum Yaşam Merkezi’nin iletişim dnaışmanı oldu.

Ünal Yılmaz kimdir?

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz kimdir? Ünal Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünal Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünal Yılmaz...

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Ünal Pala: Turistik yörelerde dokuya aykırı konut üretilmesin!

Bodrum'da Park Azur Torba Villaları'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Özellikle sahil yörelerinde gelişigüzel yapılaşma ile geri dönüşü imkansız kimliksiz kentler oluşuyor.

Ünal Şınık kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Peki, Ünal Şınık kimdir? Ünal Şınık, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık..

Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ünal Şınık vefat etti. Ünal Şınık'ın vefatının üzerine İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dönem arkadaşları bir taziye mesajı yayınladı.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Önalım hakkının kullanılamayacağı haller!

Önalım hakkı taşınmaz satışlarında öncelikli satın alma hakkında deniyor. Ancak bazı hallerde şufa hakkı olarak da bilinen bu önalım hakkı kullanılamıyor. Peki, önalım hakkının kullanılamayacağı haller nelerdir?

Sertan Ünal biyografi Haberi

Sertan Ünal biyografi

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Sertan Ünal, SPK lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanıdır.


Çalışma hayatına 2001 yılında askerlik görevini yaparken Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Başkanlığı’nda İnş. Müh. Atğm. olarak başlayan ÜNAL, 2002-2005 yılları arasında inşaat ve mühendislik firmalarında şantiye tecrübesi edinmiştir. 


2005 yılında serbest olarak değerleme sektörüne adım atmıştır. 2007 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesine katılarak İzmir Şubesinde Değerleme Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. 


2010 yılında İzmir Şube Yönetmeni, 2013 yılında Teminat Değerleme Departmanında Yönetici, 2015 yılında aynı departmanda Müdür olarak çalışmıştır. 


2015 Ekim ayı itibarı ile Ünal, şirketin Teminat Değerleme Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.


TSKB Teminat Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal...