29 / 04 / 2024

sertifakalı eğitimler

sertifakalı eğitimler

DRKEE Consultancy & Danışmanlık eğitim programlarına "Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi" ile devam ediyor. Eğitim programı, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Kadın kooperatiflerine yönelik eğitimler istihdamı artıracak

Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi ile kadınların kooperatifleşmesi ve mevcut kooperatiflere aktif katılımlarının sağlanması isteniliyor.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Deprem bölgesi için telafi eğitimler ne zaman başlayacak? Hangi şehirler için telafi eğitimler verilecek?

6 Şubat günü meydana gelen depremde etkilenen 10 ildeki öğrenciler için uygulanacak telafi programına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu.

İngilizce bilmeyen artık direksiyon başına geçemeyecek!

İstanbul’da dolmuş ve minibüsten taksiye dönüşen yeni taksilerde sürücü olmak isteyenlere yönelik eğitim çalışmaları başladı. Eğitimlerde sürücülere; kişisel gelişimden güvenli sürüşe, ilk yardımdan yabancı dil eğitime kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Gayrimenkul Okulu'nda konut satışlarına odaklanılacak!

Gayrimenkul Okulu'nda eğitimler 30 Nisan'da başlıyor. GYODER üyelerine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunulan eğitimin ücreti 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Gayrimenkul Okulu'nda eğitimler 30 Nisan'da başlıyor!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Profesyonelleri Derneği ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, gayrimenkul sektöründe akademik deneyim ve sektör tecrübesini birleştirdi ve Gayrimenkul Okulu'nu hayata geçirdi.

Yazlık ve imarlı arsa fiyatları uçtu!

Koronavirüs salgınıyla birlikte hem yaşam tarzları hem de tatil tercihleri değişti. Online eğitimler, online toplantılar yazlıklardan dönüşlerin uzamasına sebep oldu. Kovid-19 salgınından sonra tatil bölgelerine olan ilgi daha da artarken, konut piyasası da her geçen gün daha çok canlanıyor.

Koronavirüs ev sahipleri ile öğrencileri karşı karşıya getirdi!

Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de tüm üniversitelerde eğitimler, uzaktan eğitim yöntemiyle verildi. Bu durum öğrenciler ve ev sahiplerini karşı karşıya getirdi.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Endeksa'dan değerleme uzmanlarına özel 3 aylık üyelik!

Endeksa, koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirlere destek oluyor. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz eğitimler veren Endeksa, 3 ay ücretsiz olarak değerleme uzmanlarına özel üyeliği sağlayacak.

sertifakalı eğitimler Haberi

sertifakalı eğitimler

Gayrimenkul sektöründe hizmet veren DRKEE Consultancy & Danışmanlık, eğitim programları serisine “Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi” ile devam ediyor. Eğitim, 15-16 Haziran tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Altuniza'de kampüsünde DRKEE Consultancy & Danışmanlık işbirliği ile gerçekleşecek. Programa katılım için son başvuru tarihi 9 Haziran. 

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Genel Müdürü Ömer İsafça, Gayrimenkul Satışında Kuşaklara Göre Yeni Trendler Eğitimi programı ile gayrimenkul sektörünün gözden kaçırdığı yönetim, değişen kuşaklar, yeni satış ve finansman modelleri konularını ele alıp katılımcıların yeni çağa uyum sağlamalarına önderlik etmeyi planladıklarını söyledi. 

Şirket, özel sektörden ve kamuya farklı sektörlerden bireysel yada kurumsal müşterilere eğitim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, gayrimenkul proje danışmanlığı, kentsel dönüşüm, yatırım ve ilgili alanlarda profesyonel hizmet veriyor. DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Gayrimenkul...