04 / 05 / 2024

Servet Taş seçim sonuçları

Servet Taş seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

İslam Memiş’ten seçim sonrası korkutan açıklama: ‘Alan büyük zarar etti!’

14 Mayıs’ta yapılan ve ikinci tura kalması kesinleşen seçim nedeniyle piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına uyarı yaptı. Borsaya ilişkin bilgi veren Memiş, “Uzun ve orta vadede yatırımcı olmak mantıklı” dedi.

Seçim günü saat kaçta başlıyor? Seçim hangi saatler arasında? Oy verme saat kaçta başlayacak?

Seçim günü yaklaşırken vatandaşların oy kullanma heyecanı da artmaya başladı. Peki oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek? İşte detaylar!

Seçim öncesi piyasalarda süreç nasıl işliyor?

Türkiye 14 Mayıs'ta sandığa gidecek. Seçim öncesi piyasaların nasıl ilerlediği merak ediliyor. Peki, Seçim öncesi piyasalarda süreç nasıl ilerliyor? İşte detaylar...

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Seçim sonrası dolar kuru ne olacak? İşte korkudan tir tir titretecek kıyamet senaryosu!

FED’in yine faiz artışı yapacağı haberleri ABD dolar kurunu Türk Lirası karşısında rekor seviyelere taşırken, ekonomistler seçim sonrası, 15 Mayıs tarihinde başlayacak kıyamet senaryolarını dillendirdi. Uzmanlar, seçim sonra doların 30 lirayı bulabileceğini ifade etti.

Seçim öncesi yatırımcılar pozisyonların aldı! Seçim öncesinde nasıl bir yatırım portföyü oluşturulmalı?

Piyasalarda seçim öncesi senaryolar konuşulmaya devam ediyor. Borsa yeniden 5 bin puanı aşarken, dolar, euro ve altın fiyatlarında da hareketli saatler yaşanıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi yatırımcılar ise yavaş yavaş pozisyonlarını almaya başladı.

Dolar TL’de ‘şok’ tahmin: Döviz her an patlamaya hazır! Dolar seçim sonrası 25 liraya fırlayacak!

Piyasalarda seçim sonrası senaryoları konuşuluyor. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası kim iktidara gelirse gelsin mutlaka politika değişikliği olacağını dile getiren uzmanlar, borsa ve döviz cephesindeki beklentilerini paylaştı.

Seçim sonrası dolar bu kadar olacak! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki!

Altın ve dolara dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen ekonomist İslam Memiş’ten yeni bir açıklama! İşte altının seçim sonrası hali!

Seçim sonrası piyasalarda neler olacak? En kötü senaryo ne? Dolar, faiz, borsa ne olur? İşte tahminler

Ekonomistler seçim sonrası mevcut hükümetin veya muhalefetin kazanma olasılığı durumunda piyasaların nasıl tepki vereceğini araştırdı. Uzmanlar, seçim sonrası Türkiye piyasalarına ilişkin tahminlerini paylaştı.

Servet Taş seçim sonuçları Haberi

Servet Taş seçim sonuçları

HDP’nin yüzde 10 barajını aşarak dördüncü parti olarak Meclis’e girecek olması 

Güneydoğulu işadamları arasında sevinçle karşılandı. Barış sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan işadamları, siyasette yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.


Herkesin, barış, huzur, iş ve aş beklentisinde olduğunu kaydeden iş dünyası temsilcileri, seçim sonuçlarının ekonomi açısından da olumlu sonuçlar doğuracağını ifade etti.


Tarkan Kadooğlu - TÜRKONFED Başkanı


‘Barış sürecinin devamını diliyorum’

“HDP’nin barajı aşması ülke için önem taşıyor. Herkes için hayırlısı olsun. Demokrasiye inanıyorsak, bu karara da güvenmek lazım. Milletin istediğini herkesin kabul etmesi gerek. Bundan sonra barış sürecinin devam etmesini diliyorum. Artık bu işlerin tamamen mecliste çözülüp neticeye varılması gerekir.”


Ahmet Sayar - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı



‘Siyasette yeni bir dönem açıldı’

“Türkiye’nin genel siyaseti açısından yeni bir sayfa, yeni bir dönem açıldı....