04 / 05 / 2024

Sesa Rumeli Park Evleri teslim tarihi

Sesa Rumeli Park Evleri teslim tarihi

3+1'lerden oluşan Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesinde ev fiyatları 295 bin TL ile 315 bin TL arasında değişiyor. Sesa Rumeli Park Evleri'nde teslimler 14 ay sonra yapılıyor...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Sesa Rumeli Park Evleri görselleri!

Sesa Rumeli Park Evleri görselleri haberimizin içinde yer alıyor. 5 katlı 8 blok halinde yükselen Sesa Rumeli Park Evleri 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor...

Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla'da 295 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

3+1'lerden oluşan Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesinde ev fiyatları 295 bin TL ile 315 bin TL arasında değişiyor. Sesa Rumeli Park Evleri'nde teslimler 14 ay sonra yapılıyor...

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Mia Park'ta 147 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Saray Halı Grubu'na bağlı Namberg İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği, Mia Park'tan ev alanlar herkese ankastre ürünler hediye ediliyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta inşa edilen Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin YTL arasında değişiyor.

Sesa Rumeli Park Evleri teslim tarihi Haberi

Sesa Rumeli Park Evleri teslim tarihi


Sesa Rumeli Park Evleri projesi Sesa İnşaat tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da hayata geçiriliyor. Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesinde dairelerin hepsi 3+1 olarak tasarlandı.


Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesi 5 katlı 8 blok olarak yükseliyor. Her katta 3 dairenin yer aldığı Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesi 114 adet konuttan meydana geliyor. Sesa Rumeli Park Evleri'nde blokların altında dükkanlar bulunuyor.


Sesa Rumeli Park Evleri fiyat listesi 295 bin TL'den başlayarak, 315 bin TL'ye kadar değişiyor. Sesa Rumeli Park Evleri Tuzla projesinde dairelerin alanları 120 metrekare ile 125 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Sesa Rumeli Park Evleri teslim tarihi 14 ay sonra olarak belirlendi. Sesa Rumeli Park Evleri ödeme planı dahilinde 100 bin TL peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, kalan bakiye tutarı banka...