06 / 05 / 2024

Setur duty free işletmeciliği

Setur duty free işletmeciliği

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Herkes bekliyordu! Çinli Voyah Türkiye'ye Free ile geldi: Fiyatı ve özellikleri olay oldu

Son dönemde dünya genelinde otomotiv sektöründe Çinli markaların etkisi günden güne artmaya devam ediyor. Son olarak Çinli elektrikli otomobil markası Voyah, Free modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Anlaşmaya varılmazsa 69 milyar dolara mâl olabilir! Dünyaca ünlü oyuna erişim kısıtlanabilir

İngiltere, başta "Call of Duty" olmak üzere bulut oyun endişeleri nedeniyle Microsoft'un 69 milyar dolarlık Activision anlaşmasını engelleyebilir. Mayıs'ın 22'sine  kadar karar verip anlaşmanın kaderini belirleyecek.

PUBG severlere kötü haber! Erişim engellenebilir

Son yıllarda en çok oynanan ve çok sevilen PUBG ve Call of Duty hayranlarına kötü haber. Batı dünyasına erişimi kapatılabilir.

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

NPD Group, her sene yaptığı gibi yenş yıla girmekle ABD'de 2022 senesinin en çok satan 10 oyununu ilan etti. Call of Duty: Modern Warfare II, büyük bir atak yaparak Elden Ring’in de önüne geçerek satış rekorları kırdı.

İşte 2022’nin en çok satan oyunu! İşte geçtiğimiz yılın en çok satan yapımları!

2022’nin en çok satan oyunu belli oldu! Call of Duty: Modern Warfare 2, resmi olarak 2022'nin en çok satan oyunu olmayı başardı. İşte 2022’nin en çok satan yapımları…

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?

Kalp atış hızınızı takip eden Oppo Watch Free, MediaMarkt'ta satışta! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler tekno marketlerinden biri olan MediaMarkt, Oppo Watch Free'yi satışa çıkardı! OPPO Watch Free, 100'den fazla spor modunu destekliyor. Peki, Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, 100'den fazla spor modunu destekleyen Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörü bulunan Oppo Watch Free'nin yeni fiyatları şok edecek! Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Hepsiburada'da Oppo Watch Free indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada, Oppo'nun çok tercih edilen akıllı saatlerinden biri olan Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Setur duty free işletmeciliği Haberi

Setur duty free işletmeciliği

TÜRKİYE'DE 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.


Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, "Türkiye’nin en eski turizm şirketlerinden Setur olarak 50 yılda edindiğimiz deneyimi artık uluslararası arenada kullanmak istiyoruz. Hem marinacılıkta hem de duty free işletmeciliğinde yurtdışındaki fırsatları değerlendiriyoruz. Şu anda Yunanistan’da iki marinayla görüşüyoruz. Bunların biri anakarada diğeri adalarda" dedi. 


Midilli'ye büyük ilgi


Midilli'de ücretlerin düşük olduğu belirtilirken teknelerin yarısı da Türklere...