19 / 05 / 2024

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açıldı

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açıldı

Turizmde istihdam yatırımı için memleketi Samsun ' u seçen Astaş, Bafra'ya fakülte kurdu. Şevket Aşcı Turizm Fakültesi mezunları ünlü Mandarin Hotel ' de çalışma fırsatı yakalayacak...

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Kripto paralar yükseliş için Fed’den gelecek haberleri bekliyor!

Kripto paralarda iç açıcı günler yaşanmıyor. Düşük likidite ve ABD’deki düzenleyicilerin baskılarıyla karşı karşıya kalan kripto paralar dipten dönüş için Fed’den faiz artışlarını sona erdireceğine ilişkin kuvvetli işaret arıyor.

Yada Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Yada Eğitim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Aşıcı Yalı tarafından kuruldu.

Reel sektörün finansal risklerine dikkat! Şartlar böyle giderse şirketler küçülmek zorunda kalacak!

Seçim öncesi ekonomideki tablo hiç de iç açıcı değil. Başta KOBİ’ler olmak üzere şirketler yüksek kredi maliyetleri nedeniyle finansmana erişmekte sıkıntı yaşarken, yurt içi ve yurt dışı konjonktürün iyileşmemesi halinde reel sektörü zor günler bekliyor.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Kasım verileri iç açıcı gelmedi, ihracatla ithalat arasındaki uçurum derinleşiyor!

Türkiye'nin Kasım ayındaki dış ticaret verilerinden pek de sevindirici haber gelmedi Kasımda ihracat yüzde 2,1 artarken, ithalat ise 14 olarak kayıtlara geçti.

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekim, Kasım. Aralık için korkutan tahmin

Ekonomi profesörü Hurşit Güneş'e göre resesyon riski nedeniyle ABD Merkez Bankası Fed, bir süre sonra sıkı para politikasını gevşetme yoluna gidecek. Güneş'in Türkiye ile ilgili öngörüleri ise hiç de iç açıcı değil.

Dolar karşısında ne Euro, ne Sterlin, ne Yen, ne Altın tutunabiliyor. İşte nedeni!

Euro, Sterlin ve Yen hatta altın da dolar karşısında önemli ölçüde değer kaybetti. Yüksek getiri peşindeki küresel sermaye Amerika'ya yöneldi. Avrupa'nın, İngiltere'nin ve Japonya'nın durumu pek de iç açıcı değil.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açıldı Haberi

Şevket Aşcı Turizm Fakültesi açıldı

Turizmde istihdam yatırımı için memleketi Samsun'u seçen Astaş, Bafra'ya fakülte kurdu. Şevket Aşcı Turizm Fakültesi mezunları ünlü Mandarin Hotel'de çalışma fırsatı yakalayacak.


Tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Astaş Holding, memleketi Samsun'un Bafra ilçesine 10 milyon TL'lik yatırımla turizm otelcilik fakültesi açtı. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı, "Turizmde kalifiye eleman ve yönetici açığını kapatmak için turizm fakültelerinin sayısının artması gerektiğine inanıyoruz. Hem babamızın vasiyeti hem memleketimize destek olmak hem de bu ihtiyacın giderilmesi için eğitim yatırımı yaptık" dedi. Yeni okul yatırımıyla sadece Samsun değil, bölge turizmine de katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyleyen Aşcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Rahmetli babamız Şevket Aşcı anısına Samsun Bafra'yı tercih ettik. Aynı zamanda Karadeniz Bölgesi'nin turizm alanında kalkınmasına da katkıda bulunmak istedik." 


MAN DARİN'DE İŞ...