17 / 05 / 2024

seydişehirdeki eğitim yatırımlarında son durum ne

seydişehirdeki eğitim yatırımlarında son durum ne

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi. Özyiğit Mahmut Esat Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Tarım Meslek Lisesi inşaat alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.

UİB açıkladı! Çin'de gayrimenkul yatırımlarında düşüş sürüyor...

Çin ekonomisi, nisanda üretimdeki yükselişe oranla tüketimde ve yatırımlarda soğuma belirtileri yaşarken, gayrimenkul yatırımlarındaki düşüş ekonomi üzerindeki baskıyı artırmayı da sürdürüyor.

Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli?

İstikrarlı temettü ödemeleri yapabilen şirketler, yatırımcılar için daha cazip hale gelmektedir. Peki, Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

ABD'de yabancıların konut yatırımları azaldı!

ABD'de Mart 2021'de biten 12 aylık süreçte yabancıların konut yatırımlarında yüzde 30'un üzerinde düşüş meydana geldi.

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

seydişehirdeki eğitim yatırımlarında son durum ne Haberi

seydişehirdeki eğitim yatırımlarında son durum ne

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yapımı devam eden okul inşaatlarını inceledi.Özyiğit ve beraberindekiler, Mahmut Esat Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve yeni tamamlanan Tarım Meslek Lisesi inşaat alanına giderek yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi.


Yüklenici firma yetkiliklerinden bilgi alan Özyiğit, okul inşaatlarının tamamlanmasıyla derslik sorununun büyük ölçüde çözülmüş olacağını belirtti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ise gelişen teknolojiyle okulların son derece güzel ve modern şartlarda yapıldığına işaret etti.


Yeni...