30 / 04 / 2024

Seyfi Elmas

Seyfi Elmas

Siena Yapı Anonim Şirketi, Adem Berdici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Seyfi Elmas ve Kazım Tedik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 90 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.

Sinea Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sinea Yapı Anonim Şirketi, Adem Berdirici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Seyfi Elmas ile Kazım Tedik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Seyfi Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Son olarak Dursunoğlu'nun mirasında masraf krizi yaşandı. Dursunoğlu’nun mirasını bağışladığı ÇYDD’nin masraf talebi mahkeme tarafından yerine getirilmedi. 

Seyfi Dursunoğlu'nun mirası için açılan dava ertelendi!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, servetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz ederek dava açmıştı. Mirasa yönelik açılan davanın ilk mahkemesi önceki gün görüldü.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, tüm varlığını ÇYDD'ye bağışlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz etmiş yasal işlem başlatmıştı. Söz konusu itirazlar sonucunda dernek yetkilerinden açıklama geldi.

Seyfi Dursunoğlu'nun yeğenlerinden vasiyet itirazı!

2020'nin Temmuz ayında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu, vasiyetini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştı. Dursunoğlu'nun yeğenleri vasiyete itiraz etti. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç, İzmir depreminden sonra kapatılan 406 yataklı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni Meclis gündeminde konuştu. Kılıç, "Depremin üzerinden 3.5 ay geçti ama hala ortada bırakın hastaneyi, adı bile yok" dedi.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Seyfi Elmas Haberi

Seyfi Elmas

Siena Yapı Anonim Şirketi, Adem Berdici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Seyfi Elmas ve Kazım Tedik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 90 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu.


Siena Yapı Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...