28 / 08 / 2024

Seyir Gayrimenkul adres

Seyir Gayrimenkul adres

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gebze Center AVM'nin satışı iptal edildi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile arsanın Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Seyir Gayrimenkul Yatırım'a satışının iptal edildiğini açıkladı.

Gebze Center AVM'nin satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center AVM ve Otel binasını KDV hariç 102 milyon 500 bin Euro peşin bedelle  Seyir Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye satmıştı...

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!

Doğuş Holding'in 102.5 milyon euro karşılığında satışı için Seyir Gayrimenkul Yatırım AŞ ile anlaştığı Gebze Center Alışveriş Merkezi, otel binası ve ticari alanlarının satış işlemi onaylandı. 

Doğuş, Gebze Center AVM'yi 102,5 milyon Euro'ya sattı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde olan Gebze Center AVM'yi 102,5 milyon Euro'ya Seyir Gayrimenkul Yatırım'a sattı...

Gayrimenkul sektörü 2018'den umutlu!

Geçen yıl 1 milyon 409 bin 314 konut satarak rekor kıran gayrimenkul sektörünün temsilcileri, bu yıl yatay bir seyir izleneceğini ve benzer rakamların yakalanacağını düşünüyorlar. 

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Seyir Gayrimenkul adres Haberi

Seyir Gayrimenkul adres

Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Okçuoğlu ve Hüsrev Ateş Ergüler ortaklığında kuruldu. 


Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:

Arsa, emlak, konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depo, ticaret parkı ve benzer gayrimenkuller ile yabancı ülkelerdeki mülkler (Şirket mülkiyetinde olmaları şartıyla) dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türden taşınmaz malı satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek veya bunlar üzerinde rehin ve ipotek tesis etmek ve bu ipotek ve rehinleri kaldırmak; irtifak hakları, üst hakları, inşaat hakları tesis etmek, devir ve temlik etmek; kanunlarca izin verilen tüm işlemleri yüklenmek ve icra etmek ve sayılan hakları tesis etmek veya kaldırmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Seyir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Esentepe...